zonwering van der zalm

Zonwering is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er stoffen zonwering oplossingen in de vorm van rolgordijnen, vouwgordijnen of paneelgordijnen. Er zijn ook houten of kunststoffen zonwering als lamellen, jaloezieën of shutters. Ben je op zoek naar nieuwe zonwering? Ga dan goed voorbereid op pad!

Inspiratie!

Doe inspiratie op in meerdere winkels en in bladen.

Wat zijn je wensen?

Denk van te voren goed na over  wat je zoekt en wat voor jou belangrijk is in zonwering: wil je zonwering dat goed verduisterd, bijvoorbeeld om de  slaapkamer lekker donker te krijgen? Of wil je raamdecoratie die privacy geeft maar wel veel licht doorlaat? Bijvoorbeeld voor de woonkamer? Welke materialen en soorten raamdecoratie zijn hier geschikt voor? Probeer je hier van te voren in te verdiepen en laat je vervolgens adviseren door een deskundige.

Technisch

Details en technische aandachtspunten zijn belangrijk, probeer hierop te letten. Welke bevestigingsmanier heeft jouw voorkeur en is deze manier mogelijk in de ruimte waar jij je zonwering toe wilt passen? Denk ook na over de afwerking van de raamdecoratie, verdiep je goed in de mogelijkheden want die zijn er genoeg!

Hulp nodig?

Het bevestigen van je nieuwe zonwering moet zorgvuldig gebeuren wil je er lang plezier van hebben. Ben je zelf niet zo handig? Vaak kan dit ook door de betreffende speciaalzaak worden gedaan.

Zonwering is in eerste instantie bedoeld voor het verduisteren van een ruimte of het beperken van inkijk. Maar het kan ook goed ingezet worden voor de akoestiek van je woning. Kies dan voor een stoffen varianten, die absorberen geluid het beste.

Ook via de buitenkant kan er gezorgd worden voor zonwering. Dit houdt ’s zomers beter de warmte uit je huis. Screens, markiezen, een knikarmscherm of zelfs buiten jaloezieën zijn mogelijk. En wanneer u kiest voor rolluiken, biedt dit ook de nodige beveiliging!

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}