Plaids en dekens zijn mooi en handig in huis. Een stapel plaids op een mooie kast geeft stijl en sfeer aan je woonkamer of slaapkamer.

Heb je behoefte aan gezelligheid en comfort, dan pak je er lekker een plaid bij. Tv kijken op de bank of een goed boek lezen in je favoriete stoel is extra comfortabel met een zachte wollen plaid. Een plaid over het voeteneind van je bed maakt je slaapkamer meteen sfeervol en zorgt bovendien voor warme voeten. De meeste mensen hebben wel een paar plaids in huis. Wollen plaids en dekens zijn echte sfeermakers in de kamer én geven direct natuurlijk comfort.

 

Vrolijke kleuren zoals lime, pink, blue en orange en meer klassieke grijstinten en witten: grey, antraciet en zachtwit of zwart met een creatief dessin en mooie combinaties van wit en crème. Let ook op de variaties in wevingen: wollen plaids gewoven in visgraat-motief, zigzag en mozaïek maar ook zacht mohair.

villalana

De wollen plaids bij VillaLana zijn allemaal gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Wol is een natuurlijk materiaal met zeer veel positieve eigenschappen. Wol gaat lang mee, is duurzaam en milieuvriendelijk. Wol is het oorspronkelijke materiaal waarvan plaids en dekens van oudsher worden geweven. De plaids worden van zachte merinowol gemaakt en ook van de wol van het Gottlandschaap en van alpaca of kasjmier worden veel plaids geweven. Alpaca is de allerzachtste wolsoort die er bestaat. Dit voel je meteen bij de eerste aanraking. Kies je voor wol, dan kies je voor een hoge natuurlijke kwaliteit die lang meegaat. Elk seizoen heeft VillaLana wollen plaids in nieuwe motieven en kleuren. Een wollen plaid geeft warmte en gezelligheid in huis.

Heb je veel hout en natuurtinten in je huis? Een wollen plaid past daar heel goed bij, in een neutrale tint of juist met meer kleur zoals de mosaik pastel. Durf te combineren en bezoek de website. Kies een mooie plaid voor op de bank, op bed of buiten op het terras. Ook in de auto of in het vliegtuig zijn plaids handig en comfortabel. Wanneer je kleine kinderen hebt, komt een plaid altijd van pas. De plaids en dekens van wol zijn hypoallergeen dus ook geschikt voor baby’s en kleine kinderen. Dekens voor baby’s worden gemaakt van zachte wol met katoen en kasjmier.

De eigenschappen van wol zijn zo veel beter dan van kunststoffen en synthetische stoffen. Wol heeft de eigenschap warmte te geven in de winter en verkoeling in de zomer. Een wollen plaid zal je altijd als het ware omarmen. Wat langer opblijven en samen met je dochter op de bank een kopje thee drinken, ieder onder een warme plaid. Of met je man een goede film kijken met wat mooie plaids op de bank. Heerlijk! Overdag leg je de plaids losjes opgevouwen over de leuning van de bank. Zo creëer je eenvoudig sfeer en stijl in je woonkamer.

www.villalana.nl


Villalana

 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}