houten vloer

werkplek

Het nieuwe werken. Werkgevers en werknemers zoeken steeds vaker naar mogelijkheden hoe ze het werk flexibeler en efficiënter kunnen organiseren voor hun medewerkers om thuis te werken.

Slimmer, efficiënter en effectiever samenwerken, met flexibele werktijden en een flexibele werkplek. Niet alleen om thuis beter te presteren, maar ook om plezieriger en duurzamer te werken.

In steeds meer banen is het mogelijk om vanuit huis te werken en privé en werk beter te combineren. Daarbij is de vrijheid ontstaan om eigen tijd in te delen en meer vanuit je eigen huis te werken. Dat kan heerlijk zijn voor een gezin maar je hebt er wel een prettig plekje in huis voor nodig. Om geconcentreerd en creatief bezig te gaan en het werk ook weer los te kunnen laten als het daar tijd voor is.

Voor een fijne werkplek heb je niet zoveel ruimte nodig. Een grote eettafel is al heerlijk om de laptop op open te slaan en makkelijk op te ruimen. Bij het aanschaffen van nieuwe meubels kan je daarom kiezen voor een extra lange eettafel.

Ook prettig is om een stopcontact onder de tafel te laten plaatsen zodat je altijd stroom bij de hand hebt. Een goede werkstoel is erg belangrijk. Als je lange uren achter je laptop vertoefd is goed zitten een must. Verlichting is ook een belangrijk punt om niet te vergeten.

werkplek

werkplek

Op kantoor verzamel je informatie en werk je samen met collega’s. In de gang, of in het bedrijfsrestaurant, voer je de gezellige gesprekken. Thuis heb je een werkplek of werkkamer voor jezelf en ervaar je de rust om je eigen werk te doen. Belangrijk dus om gemotiveerd te blijven. Thuis werken vraagt om concentratie en aandacht.

Om thuis optimaal te functioneren, is het prettig als je een ruimte voor jezelf hebt. Het liefst een kamer met een ergonomische werkplek. Een plek die je zelf uitkiest en waar je je prettig bij voelt zodat je direct zin krijgt om aan het werk te gaan.

 

© 2018 All Rights Reserved

Designed by StudioDee