Matrassen van Wagemans

Je bedcomfort wordt voor 60/70 procent bepaalt door je matras. Dit in combinatie met de juiste bedbodem kunnen je jaren van genieten & optimaal slapen brengen. Matrassen bestaan uit: de kern, afdeklaag & tijk/hoes.

Een matrastopper/comfort topper is de aanvulling op je matras. Een ware trend op dit moment is de combinatie met de boxspring slaapsysteem. Een tweepersoonstopper overbrugt de vervelende midden naad tussen de twee matrassen. De moderne topmatras heeft zijn eigen hoeslaken omdat de matras tegenwoordig bekleed wordt in dezelfde stof van de bedbodem om een mooie eenheid in kleur en stijl te creëren.

– Het pocket matras is erg populair door de kwaliteit & gestoffeerde uitvoeringen. Je kan daardoor prachtig combineren met een comforttopper en/of matrastopper. Het pocketvering matras is de opvolger van de Bonell veren matras. Iedere apart verpakte veer beweegt onafhankelijk, heerlijk om op te slapen. De pocketvering matrassen hebben een goede lucht én vochtregulerende werking. Daarnaast bieden ze een comfortabele ondersteuning. Dit werkt perfect met de voor verstelbare bedbodems, maar ook op spiralen en lattenbodems.

– Traagschuim, meest bekende merk is Tempur, is ontwikkeld door Nasa en wordt tegenwoordig verwerkt in matrassen en hoofdkussens. Het traagschuim past zich naadloos aan de contouren van je lichaam aan. Zorgt voor goede een goede ondersteuning en voorkomt pijnlijke drukpunten. Traagschuim is een perfect slaapsysteem in combinatie met een schotelbodem. Het grote verschil tussen traagschuim en een koudschuim matras is dat een koudschuim niet warm wordt, traagschuim wel zodat het matras zachter wordt door lichaamswarmte.

– In schuimrubber matrassen zit zowel natuurlatex als synthetische latex. Een polyether matras is een goedkope variant van een latex matras en bestaat uit soepel, synthetisch schuimrubber.

– Het natuurlatex matras bestaat voor tenminste 80% uit natuurlatex, veerkrachtig rubber. De natuurlatex matras geeft een blijvende maar subtiele ondersteuning, goede ventilatie, het slapen op een natuurlatex matras wordt soms als warmer ervaren. Deze matrassen combineren goed met een lattenbodem.  Een binnenvering matras heeft grote onderling verbonden stevige veren. Dit is een goed ventilerend matras met een stevig lig comfort. Dit matras is overigens niet erg populair.

Hoe hard of zacht wil jij je matras?

  • Zacht/Soepel/Soft: gewicht tot 60 kg
  • Medium/Normaal: gewicht 60 – 85 kg
  • Stevig/Harder/Extra: gewicht boven 85 kg

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}