Design keuken.

Design keukens zijn er in vele soorten, maten, opstellingen en kleuren. Een groot voordeel van de design keuken is dat je hem bijna volledig kunt integreren bij de stijl van je huis zodat je nieuwe keuken perfect past bij de rest van je interieur. Een design keuken vraag om een redelijk hoog budget maar wanneer je hoge eisen stelt aan je keuken is dit het meer dan waard.

Onder design keukens verstaan we keukens die relatief luxe zijn, niet alleen functioneel, maar ook met mooie uitstraling én hoogstaande afwerking hebben. Vaak is de afwerking niet gemaakt met kunststof maar met exclusievere materialen als hout of metaal of glas. De details van de design keuken zijn exclusief en hoogstaand. Licht en ruimte bepalen de inrichting. De overheersende kleuren zijn veelal primair; wit, grijs en zwart, maar steeds vaker ook in andere lichte kleuren en hout en metaal.

Een design keuken moet natuurlijk compleet zijn, maar hij moet ook in je huis passen. Dit “passen” kan op meerdere manieren opgevat worden. De keuken moet passen qua formaat én hij moet ook bij de door u gekozen stijl passen. Om te voorkomen dat je hier fouten in maakt of dat je toch de verkeerde keuken uitzoekt kan je er voor kiezen om eerst je keuken uit te zoeken en later de rest van je interieur hier bij aan te sluiten.

Onze meest recente berichten

Martje Overmeer van Overmeer Interiors

Interview met Martje van Martje Overmeer Interiors

Interview met Martje van Martje Overmeer InteriorsOnze redactie sprak met interieurontwerpster en

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}