Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en een prachtige houten vloer! Met een warmtepomp wordt warmte opgewekt uit de buitenlucht of het grondwater. Voordeel is dat de waterpomp werkt op elektriciteit in plaats van aardgas. Dit maakt een warmtepomp een stuk milieuvriendelijker en energiezuiniger dan een CV ketel.

Wist je dat je een warmtepomp goed kunt combineren met lage temperatuur vloerverwarming? Je hebt slechts een temperatuur van 30 tot 40 graden nodig om een ruimte te verwarmen, in vergelijking tot de 60 tot 75 graden die nodig zijn bij traditionele radiatoren. De lage temperatuur vloerverwarming is geschikt om te combineren met een houten vloer in de vorm van lamelparket.

Bij Uipkes hebben we ruim 25 jaar ervaring met het leggen van houten vloeren in combinatie met vloerverwarming. We kunnen ook de aanleg van de vloerverwarming voor je verzorgen, zodat je slechts één aanspreekpunt hebt voor jouw project. Leer meer over de opties op het Uipkes blog.


Onze meest recente berichten

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

Vloerverwarming biedt veel voordelen waaronder meer wooncomfort

Dit zijn de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}