vouwgordijnen van blinddesign

Vouwgordijnen zijn nog steeds de meest populaire raamdecoratie. Ze passen in ieder interieur, van klassiek tot modern. Vouwgordijnen geven een warm huiselijk gevoel. Ze zorgen ook voor een mooie lichtval, een goede isolatie én een goede akoestiek in huis. Vouwgordijnen worden uitgevoerd met kettingbediening. Het systeem wordt bevestigd op een wit aluminium profiel wat door de stof volledig wordt afgedekt. Het mechanisme van het rolgordijn wordt achter de stof gemonteerd. Deze gordijn soort past eigenlijk in ieder interieur. In het klassieke interieur worden ze vaak gecombineerd met overgordijnen. Heb je een klassiek interieur? Kies dan voor het mooie traditionele model met baleinen aan de achterzijde.

Vouwgordijnen zijn nog steeds het meest populaire product qua raamdecoratie.

Ook in het moderne interieur wordt vaak gebruik gemaakt van deze vouwgordijnen. Vaak als enkele raamdecoratie en niet in combinatie met overgordijnen. Voor een modern interieur kan je kiezen voor een model met de baleinen aan de voorzijde, daardoor krijgt het vouwgordijn een strak uiterlijk.

Wat de laatste tijd steeds populairder wordt, is het dubbele vouwgordijn. Een combinatie van transparante en dichte vouwgordijnen. De transparante vouwgordijnen worden overdag gebruikt, de dichte vouwgordijnen ’s avonds. Groot voordeel bij deze combinatie is dat de vloer geheel vrij is omdat er geen gebruik meer wordt gemaakt van overgordijnen.

www.blinddesign.nl
blind design

❥ Het paneelgordijn maakt zijn opmars. Een paneelgordijn is een stijlvol gordijn, ideaal voor grotere ramen en tuindeuren. Een strak en hedendaags alternatief op traditionele gordijnen. Ze kunnen ook worden gebruikt als scheidingswand, en geven elke ruimte een moderne design uitstraling. De panelen kunnen worden uitgeschoven of achter elkaar worden geschoven om het paneelgordijn helemaal open te zetten.

paneelgordijn van luxaflex
paneelgordijn van luxaflex

❥ Plissegordijnen zorgen er niet alleen voor dat de kamer wordt verduisterd, maar ook dat het geluid wordt gedempt, de warmte binnen blijft en dat de kou buiten wordt gehouden. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Bij de plissegordijnen expert worden je gordijnen geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kun je de gordijnen op een eenvoudige manier tegen het raam ophangen. Plissegordijnen expert heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope plissegordijnen. www.plissegordijnenexpert.nl

plissegordijnen
plissegordijnen

Onze meest recente berichten

Vloerverwarming en houten vloeren

Houten vloeren en vloerverwarming

Mensen die een houten vloer willen kopen, vragen zich vaak af of

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

Huis isoleren

Je huis isoleren? Dit zijn de mogelijkheden

De wintermaanden staan voor de deur, dus het wordt kouder in huis.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}