verticale groenwanden

Verticale groenwanden zijn helemaal hot & happening! Planten hebben niet per se bodem nodig. Alleen water en mineralen, samen met licht en kooldioxide om fotosynthese uit te voeren. In het wild groeien planten regelmatig op verticale vlakken. Groenwanden worden steeds meer toegepast in kantoren, hotels, restaurants en ook in particuliere woningen. Verticale beplanting is zeer licht en kan dus worden uitgevoerd op elke muur, ongeacht de omvang ervan.

De verticale tuin kan ook binnen worden ingezet. Kunstlicht is dan meestal noodzakelijk. Het is zelfs mogelijk om een verticale tuin op te zetten in volledig gesloten plaatsen zonder natuurlijk licht, zoals ondergrondse parkeerplaatsen. Op deze manier wordt er een natuurlijke overgang van binnen naar buiten gerealiseerd. Doordat muren met planten worden bedekt wordt er meer zuurstof geproduceerd en wordt de hoeveelheid fijn stof in de lucht geminimaliseerd. Hierdoor wordt de leefomgeving gezonder. Bovendien zorgt groen voor een natuurlijke isolatie. Heerlijk duurzaam en verantwoord dus!

Lees meer over verticale groenwanden op www.dutchimpressivegreen.nl

verticale groenwanden
verticale groenwandenOnze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}