design tv meubel empire

Een tv is niet meer uit een huiskamer weg te denken. Vroeger waren het enorme kasten die veel ruimte innamen en niet bepaald een bijdrage leverden aan de stijl en de gezelligheid van het interieur. Daarom werden ze vaak weggestopt in een zogenaamde tv-kast; als de tv niet aan stond, wilde je hem ook niet zien.

Tegenwoordig zijn tv’s meestal juist mooie meubelstukken, vaak glanzend, flinterdun en in stijlvolle kleuren en geven ze een interieur juist wat extra’s. Ook op de momenten dat ze niet worden gebruikt.

Bij een mooie tv hoort een tv-meubel dat de tv-hoek nog meer cachet geeft. Hedendaagse ontwerpen van tv-meubels passen perfect bij de ontwerpen en gebruikte materialen en kleuren van tv’s. Tv-meubels geven bovendien vaak al je geluid- een beeldapparatuur een mooi plekje. Zo heb je dat allemaal stijlvol en gemakkelijk voor gebruik bij elkaar.

Een tv-meubel maakt je huiskamer nóg mooier én de prijs van een dergelijke tv-meubel is meestal relatief laag. En dat is mooi meegenomen; je kijkt er immers gemiddeld 3 uur per dag naar!

design tv meubel empire
design tv meubel empire

Onze meest recente berichten

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

Vloerverwarming biedt veel voordelen waaronder meer wooncomfort

Dit zijn de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}