badkamer planten

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer kan je hart ophalen, de keuze is reuze! Het huidige aanbod laat niets te wensen over. Tegenwoordig wordt de ruimte van de badkamer steeds groter en persoonlijke ontspanning wordt steeds belangrijker.

Sauna’s, stoomcabines, bubbelbaden en luxe douches zijn razend populair. De badkamer is een échte “leefruimte” geworden waardoor er steeds meer nieuwe ideeën en trends ontstaan. Een kleine badkamer of grote badkamer, een indeling op maat vraagt veel tijd en aandacht. Met een goeie voorbereiding en slimme indeling creëer je een prachtige badkamer en ontstaat er zelfs op een paar vierkante meter een heuse “home spa”.Investeer slim

De levensduur van je nieuwe badkamer is gemiddeld twintig jaar! Het is dan ook een goed idee om bij de aanschaf  van je nieuwe badkamer rekening te houden met de wensen van nu en de wensen over tien jaar. Een badkamer niet alleen een slimme investering voor je eigen woongenot maar ook voor de volgende bewoners, mocht je ooit willen verhuizen. Een nieuwe badkamer is dus een slimme investering, voor nu en voor later.

 bathroom
 Bathroom
rustic bathroom, stonecool bath
Bathroomwhite framed gallery ...   Bathroom gallery wall
brick wall mural and standing tubremy meijers
Win ruimte

Op dit moment is een ware trend om de bad- en slaapkamer te combineren, waardoor één grote ruimte ontstaat. Om dit te realiseren is het vaak nodig om de tussenmuur te verwijderen. Dit is grote stap, maar het levert veel ruimte op. Ruimte creëren kan gelukkig ook eenvoudiger door te zoeken naar creatieve oplossingen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor sanitair, meubels en tegels in lichte kleuren. Een groter formaat tegels hebben een vergrotend effect omdat je meer rust creëert omdat je minder voegen ziet.

Zwevende meubels hebben het voordeel dat je het hele vloeroppervlak blijft zien, dit geeft de badkamer ook een gevoel van ruimte en is handiger met schoonmaken. Hoe kleiner het vloeroppervlak, hoe zorgvuldiger de voorbereiding zal moeten zijn. Waarschijnlijk is praktisch het ligbad achterwege te laten in een kleine badkamer. Of het toilet uit de badkamer weg te laten.

Een nieuwe badkamer is een slimme investering, voor nu en voor later.

Accessoires

De meeste badkamers zijn functioneel ingericht, maar het zijn juist de details die de badkamer compleet maken. Nieuwe badkamer accessoires zorgen meteen voor een mooie en trendy sfeer. Handdoeken in een andere kleur, een aparte stoel of planten geven je badkamer de persoonlijke sfeer van nu. Maar ook spiegels, haken, rekjes én onzichtbare oplossingen vallen onder de complete afronding. Moderne accessoires geven je badkamer dat beetje extra. Materialen als chroom, glas, natuursteen en hout overheersen op dit moment de woontrends.

Een spiegel(kast) kan in geen enkele badkamer ontbreken. Een beslagen spiegel kan een dagelijks terugkerende frustratie zijn wanneer je na het douchen de spiegel wilt gebruiken. Spiegelverwarming is de oplossing! Door middel van een elektrische verwarmingsmat achterop blijft de spiegel condensvrij. Goede verlichting is een zeker belangrijk, met een make-up spiegel met fraai licht begin je je dag alvast goed. Denk aan voldoende handdoek houders en bakjes voor tandenborstels, wattenbollen, zeepjes, zodat je niet veel rond liggende spullen hebt op de wasbak.

Natuurlijke accessoires!

Ecovriendelijk, duurzaam en gezond wonen, het is helemaal trendy en hot. Planten en bloemen zijn perfecte badkamer accessoires. Ze brengen de badkamer letterlijk tot leven. Voor planten geldt uiteraard dat er wel een natuurlijke lichtbron moet zijn.

bathroombath
bathbath
BathroomB bath
Esplanade Residence by Emilie Bédard and Maria Rosa Di Ioiabath
white bathBath
Zingen onder de douche?

Meer dan de helft van de Nederlanders zingt regelmatig onder de douche. Een vrolijk begin van de dag. Daarom horen gadgets zoals muziek of een inbouwtelevisie helemaal in de badkamer van nu. Wakker worden met het laatste nieuws of uw favoriete soap en luisteren naar muziek in de badkamer is intens genieten. Je favoriete nummers kan je opslaan in een waterdichte controller, of je koppelt je iPhone of Smartphone via bluetooth aan het systeem, zodat je heerlijk mee kan zingen onder de douche.

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}