Slaapkamer inrichten.

In de slaapkamer brengen we de meeste tijd door met onze ogen dicht. Maar als je eenmaal wakker word wil je natuurlijk een mooie en prettige omgeving zien. Je slaapkamer is dé plek waar je tot rust komt.

In de avonduren of lekker rustig wakker wordt. Laat je slaapkamer met de vier seizoenen mee gaan: behang een muur, koop of verander je meubels en verwen jezelf met nieuwe woonaccessoires.

.This is cozy and dreamy, but it also give me an idea for a ghostie project for my boys!Add a room in a room
bedroom in neutral tonesBedroom
.
kids room / Wallpapering in the cupboardSarah Ellison for Real Living May 2013 - pink wall tape -
The Scandinavian home of Tina FussellPiet Boon Styling by Karin Meyn | Resting in Bonaire
Styling

Op dit moment is de boxspring, met hoofdbord én voetenbord bekleed met kleuren en weelderige stoffen, een ware trend voor de slaapkamer. Zelfs de  matrassen worden gestoffeerd met dezelfde bekleding om een prachtige eenheid te creëren.  Tip! Laat je fauteuil of bank gelijk mee stofferen voor een mooie eenheid in de slaapkamer. Natuurlijke kleuren en verschillende houtsoorten komen terug in de sobere bed ombouw of bed omranding en bed poten om het geheel toch weer dat “ecovriendelijke” gevoel te geven.

Tegenwoordig zie je veel natuurlijke elementen in de slaapkamer. Gebruik Boomstronken, houten dozen of rieten manden als nachtkastjes, voor een origineel interieur. Tip! Verf je keldingkast in de kleur van de muur waardoor de kledingkast als het ware “verdwijnt”, zo ontstaat er rust in de slaapkamer. Gebruik één bijzettafeltje voor al je slaapkamer accessoires. Één mooie accessoire (of groepje accessoires) valt veel meer op dan veel losse woonaccessoires die je interieur druk en onoverzichtelijk maken.

In de slaapkamer brengen we de meeste tijd door met onze ogen dicht.

Kleur in de slaapkamer

Een nieuwe trend op slaapkamer gebied zijn de aardetinten en de verschillende “natuur kleuren” die eco-vriendelijk zijn: zand, camel, grijs, kiezel kleuren, warme oriëntale tinten en spier wit. Woonaccessoires als rotan manden en Afrikaanse gedroogd fruit & exoten decoreren je slaapkamer helemaal af.

De combinatie tussen matte materialen en glans werkt fantastisch met vazen opgemaakt met een enkele bloem of takken. De rustgevende “eco-kleuren” creëren een smaakvolle slaapkamer inrichting met vers geverfde wanden & muren en schitterende beddengoed.

En toen was er licht

Natuurlijke lichtinval is het mooiste wat er is. Houten jaloezieen shutters geven een geweldig effect door de ramen. Je kan shutters open en dichter draaien voor elk persoonlijk moment. Inzicht, uitzicht en lichtinval bepaal je zelf met deze mooie en isolerende zonwering. Zondagochtend nog even lekker indommelen bij de opkomende zon. Kies bij kunstlicht voor een combinatie van meerdere soorten licht. Bijvoorbeeld gericht om bij te lezen en sfeerlicht om een gezellige sfeer in je huis te creëren.

Beddengoed 

De nieuwste beddengoed collecties gaan voor een hoogwaardige stoffen keuze aan katoen, satijn, linnen of kasjmier, kraakheldere lakens en prachtig afgewerkte dekbedovertrekken en moderne kussenslopen. Bed textiel bepaalt voor een groot deel de sfeer in de slaapkamer. Trendy is het kraakheldere beddengoed van 100% Egyptisch katoen. Er zijn mooie dekbedovertrekken in extra lengte en breedtematen met dekbedden zowel in dons, veren, wol, katoen als synthetisch voor nooit meer koude voeten! Maak je bed af met een mooi sprei en sierkussens.

Opgeruimt staat netjes

Wie wil er nou geen mooie, grote en overzichtelijke inbouwkast? Inbouwkasten en inloopkasten zijn geweldig om uw spullen in op te bergen & te verbergen. Ze brengen visuele rust & ruimte in je huis maar ook in je hoofd. Creëer de benodigde hang- en legruimte voor kleding, schoenen, tassen en manden met persoonlijke items. Groot, groter, grootst zijn de nieuwste inloopkasten met een fantastisch interieur.

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}