Thuis is… Freistil. Freistil is op zoek gegaan naar het ultieme thuisgevoel. Daarbij stuitte ze op de kleine weverij Wittek in de Oostenrijkse deelstaat Salzburg.

Wat er zo bijzonder is aan deze weverij? De mensen die er werken, verwerken het thuisgevoel in de liefdevol geweven stoffen – elke dag weer. Je hoeft de stoffen alleen even te zien en kort aan te raken en je wordt meteen betoverd door de schoonheid en voelt direct de liefde voor het traditionele handwerk.

freistil_rolf_benz_stoffen

“Ik geef mijn wereld vorm, zoals ik graag wil”


Tijdens het struinen tussen de voorraad stoffen uit het meer dan 40-jarige bestaan van de weverij, ontdekte het team van Freistil een kleine schat: traditionele, door de voormalige dorpswever ontwikkelde patronen die herinneren aan kostbare borduurwerken – een vondst die ons bijzonder fascineerde.

freistil_rolf_benz_stoffen_meubels

Voor Freistil hebben de ontwerpers uit de ruime keuze aan stoffen een kleine, fraaie selectie samengesteld, die volgens hun het “ultieme thuisgevoel” overbrengt. De stoffen zijn overduidelijk met hart en ziel verwerkt en zitten vol emotie. Dit gevoel weet iedereen te bereiken.

freistil_rolf_benz

De stoffen staan prachtig op kussens – voor dat knusse thuisgevoel. Je kunt er echter ook voor kiezen om je lievelingsmeubel van Freistil volledig met de stoffen te laten bekleden. Helemaal volgens het Freistil-motto: “ik geef mijn wereld vorm, zoals ik graag wil”.

www.freistil-rolfbenz.com

rolf_benz_freistil_stoffen

 

 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}