Hoewel een huis (ver)kopen er op dit moment voor weinig mensen in zit, kunnen een paar kleine aanpassingen in het interieur een enorm verschil maken.  Styling & Co. is dé nieuwe webshop op het gebied van hippe Scandinavische meubels en accessoires voor in huis.

Echte eyecatchers die voor de juiste kriebels zorgen en ieder interieur een boost geven. Minimalisme, de mix van natuurlijke materialen en aandacht voor detail staan centraal. Voor professioneel styling- en interieuradvies en workshops op dit gebied ben je bij Styling & Co. ook aan het juiste adres. Een leuk onderscheidend detail van deze webshop in de wirwar van webwinkels: het online magazine You&me.

het online magazine You&me.

Verliefd

Het hartvormige logo verraadt het stiekem al, “Verliefd worden op de kleine dingen in het leven” is het motto van Styling & Co. Alle producten, van robuuste houten snijplank tot een zacht beige plaid met een subtiele neon-roze ruit, zijn om gek op te worden. De shop biedt mooie design producten waaronder veel gekleurd glaswerk, koperen en metalen accessoires en industriele opbergmeubelen van mooie merken uit Denemarken, Noorwegen en Zweden (o.a. House Doctor, Bloomingville en Tine K Home).


Hippe bovenburen


Marloes Bronkhorst, oprichtster en professioneel styliste, is gepassioneerd van onze bovenburen. En hoe je het ook went of keert, Scandinavië is hip. Minimalisme, ruimtelijkheid en natuurlijke materialen zijn niet weg te denken uit de woonbladen en -programma’s van dit moment.

Vanwege de vele donkere dagen in het noorden van Europa worden de huizen vaak ingericht met lichte kleuren. Opvallende, kleurrijke meubelstukken en accessoires brengen het interieur tot leven. Met haar uitmuntende gevoel voor stijl en kwaliteit selecteert Bronkhorst bijzondere producten voor haar klanten, die net als zij hun hart kunnen verliezen aan het perfecte kussen of die ene unieke set kandelaren.

 

styling & co

Eigen stempel

Styling & Co. drukt zowel letterlijk als figuurlijk haar eigen stempel op dingen. Zo heeft de webwinkel een eigen online magazine uitgebracht, dat boordevol staat met de huidige woontrends en inspiratie. De stijl van de winkel komt hierin perfect naar voren en alle producten worden op een gestructureerde manier gepresenteerd.

Maar daar blijft het niet bij, een eigen label is ook in ontwikkeling. Met haar liefde voor speciale producten en ontwerpervaring, vertaalt de eigenaresse de nieuwste trends in bijvoorbeeld vloerkleden, schriften en postkaarten. Alle producten worden verkocht via de webshop en iedere bestelling wordt verpakt als een écht cadeautje, voorzien van de onmiskenbare Styling & Co. stempel.

Over Marloes

Styling & Co. is in september 2013 opgericht door Marloes Bronkhorst met de achterliggende gedachte dat mensen blij worden van een mooie woonomgeving. Na haar eerste opleiding op het gebied van interieurstyling, vormgeving en kleuradvies leerde zij verder voor Allround Stylist (interior, fashion, media & food) aan de Academie Artemis. Verder studeerde Bronkhorst (net als Stella McCartney en Alexander McQueen!!!) aan het Central Saint Martins College in Londen, waar zij diverse deelcertificaten behaalde op het gebied van mode en het opzetten van een eigen merk.

De afgelopen jaren deed Bronkhorst tevens redactionele ervaring op, verschillende mini-columns in Viva en InSense magazine komen uit haar pen. Gewoond en gewerkt in metropolen New York en Londen en met mooie namen op haar CV, zoals Stella McCartney en Beyond Vintage, heeft zij nu de behoefte om haar creativiteit over te brengen op anderen. Haar liefde voor Scandinavië en de Deense stijl hebben haar geïnspireerd om Styling & Co. op te zetten.

Website:     www.stylingandco.com

Magazine:    you&me

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}