strand west

Alleen al het gebouw maakt Strand West een bezoek waard! Het eeuwenoude stadskasteel Drakenburg in Utrecht. Vermoedelijk werd er al in dertiende eeuw gebouwd aan dit pand aan de Oudegracht. Het contrast met de moderne, kleurrijke meubels en accessoires van het woonwarenhuis is spectaculair.

Het warenhuis is heeft vier verdiepingen, een huis vol eigentijdse meubels en bijzondere accessoires van zowel gevestigde als aanstormende ontwerpers. Het geeft een uniek en eigenzinnig beeld van de huidige Nederlandse vormgeving en toont nét die andere ontwerper uit het buitenland. Naast het deskundig advies over de collectie, geven ervaren interieurontwerpers ook advies over indeling, licht, materialen, stoffering en kleur. Om zo samen tot een kloppend én spannend totaalplaatje te komen. Er wordt ook nauw samengewerkt met interieurarchitectenbureau.

strand west
strand west

 

strand west
strand west

 

Onze meest recente berichten

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

Vloerverwarming biedt veel voordelen waaronder meer wooncomfort

Dit zijn de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}