Een kriebelende primeur…het kunstenaarsduo Snijder&CO komt dit voorjaar met een nieuwe interieurcollectie “Les Fourmis”.

Dit keer is de collectie geïnspireerd op de spannende en maatschappijkritische trilogie van Bernard Werber waarin mens én mier centraal staan.

Een onophoudelijke stroom mieren lopen het interieur binnen! De collectie bestaat uit behang, textiel, keramiek, hand beschilderde wandborden en speciale theedoeken.

Deze theedoeken zijn van recyclde (Brasiliaanse) rietsuikerzakken waar de mieren op geborduurd zijn. Net als de wandborden en het textiel zijn deze allemaal uniek en grotendeels met de hand vervaardigd en daarom ook beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij!

Les Fourmis collect 02

Over Snijder & CO

Snijder&CO is een collectief opgericht n 2010 door kunstenaars Jaap Snijder (Nederland 1966) en Marcelo Gimenes (Brazilië 1967). Beide zijn zij onderscheiden met de médaille d’Argent, van de Société Arts-Science-Lettre in Paris. Jaap Snijder heeft daarnaast ook in 2012 een médaille du Bronze van de Société Nationale des Beaux-Arts in het Louvre ontvangen.

Snijder&CO bedenkt, ontwerpt en realiseert exclusieve hedendaagse interieurproducten op basis van ambachtelijke en klassieke technieken. Het collectief specialiseert zich in unieke behangdessins met bijhorende textiel bedrukkingen, handgemaakte voorwerpen en andere toegepaste kunstobjecten.

www.snijder-co.nl

Les Fourmis collect 01

Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}