Een kriebelende primeur…het kunstenaarsduo Snijder&CO komt dit voorjaar met een nieuwe interieurcollectie “Les Fourmis”.

Dit keer is de collectie geïnspireerd op de spannende en maatschappijkritische trilogie van Bernard Werber waarin mens én mier centraal staan.

Een onophoudelijke stroom mieren lopen het interieur binnen! De collectie bestaat uit behang, textiel, keramiek, hand beschilderde wandborden en speciale theedoeken.

Deze theedoeken zijn van recyclde (Brasiliaanse) rietsuikerzakken waar de mieren op geborduurd zijn. Net als de wandborden en het textiel zijn deze allemaal uniek en grotendeels met de hand vervaardigd en daarom ook beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij!

Les Fourmis collect 02

Over Snijder & CO

Snijder&CO is een collectief opgericht n 2010 door kunstenaars Jaap Snijder (Nederland 1966) en Marcelo Gimenes (Brazilië 1967). Beide zijn zij onderscheiden met de médaille d’Argent, van de Société Arts-Science-Lettre in Paris. Jaap Snijder heeft daarnaast ook in 2012 een médaille du Bronze van de Société Nationale des Beaux-Arts in het Louvre ontvangen.

Snijder&CO bedenkt, ontwerpt en realiseert exclusieve hedendaagse interieurproducten op basis van ambachtelijke en klassieke technieken. Het collectief specialiseert zich in unieke behangdessins met bijhorende textiel bedrukkingen, handgemaakte voorwerpen en andere toegepaste kunstobjecten.

www.snijder-co.nl

Les Fourmis collect 01

Onze meest recente berichten

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

Huis isoleren

Je huis isoleren? Dit zijn de mogelijkheden

De wintermaanden staan voor de deur, dus het wordt kouder in huis.

Warmtepomp

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Warmtepompen zijn een duurzame oplossing om je woning mee te verwarmen. Er

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}