Een kriebelende primeur…het kunstenaarsduo Snijder&CO komt dit voorjaar met een nieuwe interieurcollectie “Les Fourmis”.

Dit keer is de collectie geïnspireerd op de spannende en maatschappijkritische trilogie van Bernard Werber waarin mens én mier centraal staan.

Een onophoudelijke stroom mieren lopen het interieur binnen! De collectie bestaat uit behang, textiel, keramiek, hand beschilderde wandborden en speciale theedoeken.

Deze theedoeken zijn van recyclde (Brasiliaanse) rietsuikerzakken waar de mieren op geborduurd zijn. Net als de wandborden en het textiel zijn deze allemaal uniek en grotendeels met de hand vervaardigd en daarom ook beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij!

Les Fourmis collect 02

Over Snijder & CO

Snijder&CO is een collectief opgericht n 2010 door kunstenaars Jaap Snijder (Nederland 1966) en Marcelo Gimenes (Brazilië 1967). Beide zijn zij onderscheiden met de médaille d’Argent, van de Société Arts-Science-Lettre in Paris. Jaap Snijder heeft daarnaast ook in 2012 een médaille du Bronze van de Société Nationale des Beaux-Arts in het Louvre ontvangen.

Snijder&CO bedenkt, ontwerpt en realiseert exclusieve hedendaagse interieurproducten op basis van ambachtelijke en klassieke technieken. Het collectief specialiseert zich in unieke behangdessins met bijhorende textiel bedrukkingen, handgemaakte voorwerpen en andere toegepaste kunstobjecten.

www.snijder-co.nl

Les Fourmis collect 01

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}