bedden van Lavital

Wil je je slaapkamer een nieuwe look geven? Er zijn een aantal zaken waar je, voor de aankoop van bijvoorbeeld een nieuw bed, op kan letten. Slaapkamer tips!

– Een goede voorbereiding

Voordat je een nieuwe bed koopt is het verstandig te analyseren welk ’slaaptype’ je bent. Slaap je vooral op je buik, op je rug of op je zij? Heb je het ’s nachts koud of warm? Transpireer je veel of weinig? Neem deze punten mee bij de aanschaf van een nieuw matras, bedbodem, dekbed of kussen.

– Look & feel

De sfeer van je slaapkamer bepaal je behang, verf, de juiste vloer, gordijnen, accessoires en bed textiel. Maak een moodboard van alle inspiratie die je tegenkomt in tijdschriften en/of internet. Dit voorkomt dat je, door het enorme aanbod, de weg kwijt raakt tijdens je zoektocht naar je nieuwe slaapkamer.

–  Proef slaapje

Ga uitgebreid proefliggen!! In de meeste slaapkamerspeciaalzaken krijg je uitgebreid de gelegenheid om proef te liggen. Het is verstandig om dit ’s ochtends te doen, dan ben je nog lekker fris. In de loop van de dag ben je al wat vermoeider en ligt ieder bed lekker.

– Laat je uitgebreid adviseren

Bij een betere slaapkamerspeciaalzaken informeren ze je uitgebreid over de verschillende slaapsystemen en de eigenschappen. Ze geven ook advies over bijvoorbeeld de maatvoering van het matras. Ga altijd uit van je lichaamslengte en tel daar minimaal 20 cm bij op.

 

bedden van Lavital
bedden van Lavital

Bron: Pers Centrum Wonen

Onze meest recente berichten

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

Huis isoleren

Je huis isoleren? Dit zijn de mogelijkheden

De wintermaanden staan voor de deur, dus het wordt kouder in huis.

Warmtepomp

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Warmtepompen zijn een duurzame oplossing om je woning mee te verwarmen. Er

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}