shutters


Eeuwen geleden bedacht door de oude Grieken om de hoeveelheid zonlicht te kunnen regelen. Vandaag de dag zien we ze nog steeds in ons interieur. En met reden, want shutters zijn naast praktisch ook bijzonder sfeervol.


Deze raamdecoratie lijkt een beetje op louvredeuren. Het zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor aan de binnenkant van je woning. Je regelt zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk…  shutters passen in elk interieur. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaal je zelf de uitstraling. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien worden ze helemaal op maat voor je gemaakt. Martijn de Wit levert Jasno shutters van hoge kwaliteit waar je jarenlang van kunt genieten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten met elk andere eigenschappen en toepassingen.

shutters
jasno shutters

Onze meest recente berichten

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

Vloerverwarming biedt veel voordelen waaronder meer wooncomfort

Dit zijn de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}