Ben je op zoek naar een mooie nieuwe eettafel? Overweeg dan te gaan voor een rond exemplaar.

De ronde eettafel is gezellig, sociaal en helemaal terug in het interieur. Vooral de wat kleinere formaten waar je met z’n drieën ruim aan kunt zitten zijn praktisch in de steeds kleiner wordende gezinnen en leefruimtes.

In een multifunctionele ruimte waar de woonkeuken en de zitkamer op elkaar aansluiten is de ronde eethoek een sfeervolle plek. Kies voor gestoffeerde kuipstoelen en de chique uitstraling is compleet.

interieur_website_BoogieNights_6-800x534

Eettafel Container in Wengé van Moooi; eetkamerstoel Catch van &Tradition in stof van Raf Simons voor Kvadrat (Mobilia); zwarte stoel String van Menu (Frozen Fountain); servies op tafel uit de Fürstenberg collectie van Sieger (Mek); gouden kopjes en blauwe waterkan van Restored; wijnglazen van Sissy Boy; witte marmeren pot met deksel van Michaël Verheyden (Co vd Horst); daybed Magi van Flexform; Cuero schapenvacht en kurken bijzettafels Corks door Jasper Morrison voor Moooi (Mobilia); kleed Decolorized van Golran (Frozen Fountain); bijzettafel Coffe van Gubi; object van marmer, brons en leer van Michaël Verheyden (Co vd Horst); vloerlamp Beat van Tom Dixon (Edha); plantenstandaards uit de Wire collectie van Menu; leren handtas van Royal Republiq (Restored); broek en schoenen van Marni; katoenen top van Maison Margiela (Stylebop). Met dank aan Perscentrum Wonen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}