Zitten, loungen, liggen, chillen: dankzij een unieke comfortfunctie is de zojuist met een “Interior Innovation Award 2014” onderscheidde bank Rolf Benz NOVA eenvoudig te veranderen. Van stoel, relaxfauteuil, daybed tot bed of iets heel nieuws.

Met betrouwbaar en verfijnd vakmanschap biedt het flexibele ontspanningsmeubel als een enkele of dubbele longchair sensualiteit in alle kamers. Deze functie (waarop patent is aangevraagd) zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende instellingen. Zo past de Rolf Benz NOVA zich moeiteloos aan elke lichaamshouding aan. Kenmerkend voor de moderne vormtaal van Rolf Benz.

NOVA bevat de afwerking van de zachte zit- en rugkussens met een prachtig bewerkte rondlopende naad. Geheel naar eigen smaak wordt een eigen creatie geënsceneerd door een diagonaal onderstel of een rond metalen frame, beide verkrijgbaar in structuurverf zilver, glanzend chroom of zwart gelakt. Rolf Benz NOVA kan vrij in de ruimte worden geplaatst, maar ook in de buurt van de muur: als men de rug naar boven klapt, wordt deze omgezet in een comfortabele, extra hoge rugleuning. Als men de zitting naar voren beweegt, kan de rug traploos en plaatsbesparend tot de ligpositie worden opgeklapt. Ook de hoofdsteun kan individueel worden ingesteld.

Nog meer functionaliteit en comfort krijgt Rolf Benz NOVA met de bijpassende kussens in verschillende afmetingen en de zijdelingse aflegvlakken van leer.

De perfecte partner voor Rolf Benz NOVA, is de nieuwe salontafel Rolf Benz 974 Hij laat zich horizontaal of verticaal plaatsen, biedt opbergruimte en een plek om iets op te leggen en past door zijn ingetogen design van gevormd hout in veel interieurs.

Producteigenschappen Rolf Benz NOVA:

 • Verkrijgbaar als éénpersoons- of dubbele longchair
 • Breedte: 105 of 202 cm
 • Minimumafstand tot de wand: 44 cm
 • 2 zithoogten: 41 en 44 cm
 • Onderstel naar keuze: vierkante buis of diagonale poten, beide in glanzend verchroomd, lak verkeerszwart RAL 9017 of zilverkleurige structuurlak
 • Optioneel: kussens in verschillende afm
 • Design: Joachim Nees
 • Made in Germany

Producteigenschappen Rolf Benz 974:

 • Afmetingen: 40 x 40 x 60 cm
 • Romp van gevormd hout, kernlagen van beukenhout, deklagen van notenhout, licht of donker eiken
 • Metalen legplank, bekleed met softtouch-lak in signaalwit RAL 9003, grijsbruin RAL 8019, ijzergrijs RAL 7011
 • Wordt geleverd met zelfklevende glijders ter bescherming van de vloer
 • Made in Germany

 

rolf benz nova rolf benz nova

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}