redactie

Welkom op de redactie pagina van dé website over interieur, een informatieve website met de focus op de laatste woonmodetrends, woonaccessoires, woon inrichting en interieurdesign.

Onze redactie is dagelijks opzoek naar mooie en bijzondere merken, (nieuwe) ontwerpers, kunstenaars, leuke interieur en design producten, nieuwe webshops, woonaccessoires en inspirerende nieuwtjes. Dit willen we graag met onze bezoekers delen, zodat ze op de hoogte blijven van het laatste nieuws over interieur, wonen en design.

Onze bezoekers zijn moderne mannen en vrouwen tussen de 25 en 55 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 35 jaar ligt. Het zijn mensen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan hun huis, interieur en woon inrichting.

 Ben je nieuwsgierig naar de Scandinavische woontrends herfst 2014.. Dan heb ik hier inspiratiebeelden op een rij gezet met een link naar nog meer inspiratie
Lee Radziwill. Paris.
wall50 Most phenomenal industrial style living rooms
De Gournay, hand painted silver-leaf silk that tarnishes with age. Home of Berkeley designer Erica Tanov
tumblr myse4aRIBi1rqeb09o1 1280 50 Inspirational Workspaces & Offices | Part 20

Heb je een persbericht over jouw product, woonwinkel, een leuke interieur webshop of heb je een suggestie, een tip, een nieuwtje? Wij blijven graag op de hoogte en plaatsen jouw persbericht graag op onze website om onze bezoekers op de hoogte te brengen van jouw nieuwe collectie, ontwerp, laatste nieuws of interieur “must-have”.

Ben je een (beginnend) interieurontwerper en wil je graag via onze website laten zien wat je ontwerpt? Of een kunstenaar die graag zijn werk in vele woonkamers ziet hangen? Wij zien graag wat je maakt en ontwerpt en steunen talent.

Stuur je persbericht met foto’s naar de redactie via het contact formulier of stuur een email: mail@interieur-website.nl