ready madeKvadrat komt met de ‘ready made curtain‘ ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Kvadrat deed, in samenwerking met de ReD associates, een uitgebreid onderzoek naar gordijnen, vaak een ‘vergeten’ deel van ons interieur. Ze zochten naar oplossingen en analyseerde de functie van het gordijn en de behoeften van de gebruiker. Als afsluiting van het onderzoek vroegen ze ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec een eenvoudig gordijn systeem te ontwikkelen die geschikt is voor alle vensters.

Het resultaat: ‘ready made curtain‘, een eenvoudig te installeren gordijn gemaakt van stof.  Meer dan gordijnstof, een stevige soort rekbare gitaarsnaar om het gordijn aan op te hangen, 2 steunen om de draad mee aan de muur te bevestigen en “knijpers” om de stof mee te bevestigen, heb je voor dit gordijn niet nodig. Je kan kiezen uit 3 verschillende variaties: doorzichtig, gordijnstof en wol. Elke variant is leverbaar in wit, rood en blauw. Je hangt het gordijn op en knipt het eenvoudig op maat.

ready made
ready made

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}