ready madeKvadrat komt met de ‘ready made curtain‘ ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Kvadrat deed, in samenwerking met de ReD associates, een uitgebreid onderzoek naar gordijnen, vaak een ‘vergeten’ deel van ons interieur. Ze zochten naar oplossingen en analyseerde de functie van het gordijn en de behoeften van de gebruiker. Als afsluiting van het onderzoek vroegen ze ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec een eenvoudig gordijn systeem te ontwikkelen die geschikt is voor alle vensters.

Het resultaat: ‘ready made curtain‘, een eenvoudig te installeren gordijn gemaakt van stof.  Meer dan gordijnstof, een stevige soort rekbare gitaarsnaar om het gordijn aan op te hangen, 2 steunen om de draad mee aan de muur te bevestigen en “knijpers” om de stof mee te bevestigen, heb je voor dit gordijn niet nodig. Je kan kiezen uit 3 verschillende variaties: doorzichtig, gordijnstof en wol. Elke variant is leverbaar in wit, rood en blauw. Je hangt het gordijn op en knipt het eenvoudig op maat.

ready made
ready made

Onze meest recente berichten

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

Vloerverwarming biedt veel voordelen waaronder meer wooncomfort

Dit zijn de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}