pure raindrop
Ontdek de slimme waterbesparende Pure Raindrop voor het opvangen van regenwater. De Pure Raindrop is een design regenton met een geïntegreerde gieter.

De Pure Raindrop is waterbesparend vanwege de slimme werking. De regenton wordt namelijk bevestigd aan een regenpijp, hierdoor stroomt het regenwater bij een regenbui automatisch de Raindrop in. De gieter kan vervolgens aan de onderzijde van de ton worden bijgevuld zo kunt je gemakkelijk je planten water geven. Ideaal, gebruiksvriendelijk en water besparend.

De regenton heeft een inhoud van 75 liter en heeft bovendien een geïntegreerde gieter van vijf liter. Wanneer hij vol is zal hij het overtollige water gewoon weer via de afvoer laten weglopen. De slimme regenton is geschikt voor regenpijpen van Ø68 mm tot en met Ø80 mm. Het bevestigen aan de bestaande regenpijp is zeer eenvoudig met de bijgeleverde handleiding.

Elho maakt voor al zijn producten gebruik van de kunststof soort polyethyleen. Dit hoogwaardige kunststof soort brengt vele voordelen. Het is volledig recyclebaar en zal niet verkleuren door zonlicht. Daarnaast staat polyethyleen bekend als sterk en duurzaam materiaal en is het geschikt voor temperaturen tot wel 20 graden onder nul. Bij vorstperiode dient alleen het kraantje geopend te worden en de gieter uit te body te worden gehaald.


www.voor-thuis.nl

pure raindrop
pure raindrop

Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}