pure raindrop
Ontdek de slimme waterbesparende Pure Raindrop voor het opvangen van regenwater. De Pure Raindrop is een design regenton met een geïntegreerde gieter.

De Pure Raindrop is waterbesparend vanwege de slimme werking. De regenton wordt namelijk bevestigd aan een regenpijp, hierdoor stroomt het regenwater bij een regenbui automatisch de Raindrop in. De gieter kan vervolgens aan de onderzijde van de ton worden bijgevuld zo kunt je gemakkelijk je planten water geven. Ideaal, gebruiksvriendelijk en water besparend.

De regenton heeft een inhoud van 75 liter en heeft bovendien een geïntegreerde gieter van vijf liter. Wanneer hij vol is zal hij het overtollige water gewoon weer via de afvoer laten weglopen. De slimme regenton is geschikt voor regenpijpen van Ø68 mm tot en met Ø80 mm. Het bevestigen aan de bestaande regenpijp is zeer eenvoudig met de bijgeleverde handleiding.

Elho maakt voor al zijn producten gebruik van de kunststof soort polyethyleen. Dit hoogwaardige kunststof soort brengt vele voordelen. Het is volledig recyclebaar en zal niet verkleuren door zonlicht. Daarnaast staat polyethyleen bekend als sterk en duurzaam materiaal en is het geschikt voor temperaturen tot wel 20 graden onder nul. Bij vorstperiode dient alleen het kraantje geopend te worden en de gieter uit te body te worden gehaald.


www.voor-thuis.nl

pure raindrop
pure raindrop

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}