pimp je interieur

Pimp je interieur met rolgordijnen! In de nieuwe collectie Rolgordijnen van Luxaflex® gaat het om kwalitatieve stoffen in eigentijdse modekleuren en aantrekkelijke patronen en structuren. Ga je voor lichtdoorlatend of verduisterend, gedessineerd of uni, subtiel geweven of juist een stoere, functionele screenstof? Alles is mogelijk! Bovendien geef je een ‘eigen gezicht’ aan de raambekleding met sierknoppen, contrasterende biezen, designafwerkingen of zelfs SwarovskiTM-kristallen.

 

XXL

Wil je een grote schuifpui of openslaande deuren bekleden? In de Rolgordijnen-collectie kan dat nu ook met de XL of XXL systemen. Deze rolgordijnen zijn verkrijgbaar tot een breedte van 3,60 meter en een hoogte van 4 meter met een maximaal oppervlak van 12m2. Er is tevens een dakraamuitvoering leverbaar.

Of je nou op zoek bent naar een rolgordijn voor je keuken, slaap-, studeer- of woonkamer, voor iedere smaak, voorkeur en ook prijsklasse biedt deze collectie een rolgordijn.

 

Kijk voor meer informatie op www.luxaflex.nl.

pimp je interieur
pimp je interieurOnze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}