Vintage in je interieur is leuk! Maar we hebben niet allemaal het talent om rommelmarkten af te struinen op zoek naar vintage juweeltjes. Bij Petrol and Porcelain koop je gewoon een kant-en-klare set.


Petrol & Porcelain is een idee van Danielle Kortekaas en Anita Jolles. Zij bedachten het concept om kant-en-klare vintage sets aan te bieden. Veel mensen houden van vintage in hun interieur, maar weten niet goed waar te kopen, hebben geen tijd om rommelmarkten af te struinen of weten hun vondsten niet goed te combineren.

Als styliste houd Danielle van het combineren van mooie spullen en tegelijkertijd is ze gek op unieke interieur-accessoires en vintage meubels en het zoeken daarnaar. Haar eigen huis is helemaal af, en voor de andere juweeltjes die ze tegenkomt tijdens haar speurtochten is Petrol and Porcelain de ultieme plek.

De spullen kopen ze meestal op markten en vintage winkels in binnen- en buitenland in. Een set bestaat uit minimaal drie items en hebben allemaal een eigen unieke uitstraling, vaak met een verleden, maar dat hoeft niet per se. De items combineren ze op zo’n manier dat ze samen een sfeer, een verhaal, oproepen.

www.petrolandporcelain.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}