Vintage in je interieur is leuk! Maar we hebben niet allemaal het talent om rommelmarkten af te struinen op zoek naar vintage juweeltjes. Bij Petrol and Porcelain koop je gewoon een kant-en-klare set.


Petrol & Porcelain is een idee van Danielle Kortekaas en Anita Jolles. Zij bedachten het concept om kant-en-klare vintage sets aan te bieden. Veel mensen houden van vintage in hun interieur, maar weten niet goed waar te kopen, hebben geen tijd om rommelmarkten af te struinen of weten hun vondsten niet goed te combineren.

Als styliste houd Danielle van het combineren van mooie spullen en tegelijkertijd is ze gek op unieke interieur-accessoires en vintage meubels en het zoeken daarnaar. Haar eigen huis is helemaal af, en voor de andere juweeltjes die ze tegenkomt tijdens haar speurtochten is Petrol and Porcelain de ultieme plek.

De spullen kopen ze meestal op markten en vintage winkels in binnen- en buitenland in. Een set bestaat uit minimaal drie items en hebben allemaal een eigen unieke uitstraling, vaak met een verleden, maar dat hoeft niet per se. De items combineren ze op zo’n manier dat ze samen een sfeer, een verhaal, oproepen.

www.petrolandporcelain.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}