Pastelkleuren in je interieur
Pastelkleuren in je interieur zijn de laatste jaren weer helemaal in. Met pastelkleuren kun je eindeloos combineren tot dat je het gewenste zomerse interieur krijgt.

Reden genoeg om de leukste producten met pasteltint op een rij te zetten. Zo maak je je interieur weer helemaal klaar voor de zomer.

Een pastelkleur is een zachte kleur. De pastelkleur wordt verkregen door een zuiver pigment met een lichte kleur te mengen. Dit wordt meestal gedaan met wit of lichtgeel. Lichte pasteltinten worden meestal gebruikt als sfeervolle achtergrond. De klassieke, lichte pasteltinten zoals lila, poederblauw en amandelgroen zorgen voor een fris en zomers interieur. De intensere pasteltinten geven daarentegen extra pit aan het interieur. De intensere pasteltinten zijn zonnige pasteltinten zoals banaangeel, olijfgroen en aquamarijnblauw.

Ben jij klaar om je huis helemaal klaar te maken voor de zomer? Bij voor-thuis kun je terecht voor waxinelichthouders tot aan bureaulampen en van nestkasten tot aan plantenbakken. Allemaal in pastelkleur. Zo kun je zowel binnen als buiten helemaal klaar maken voor de zomer. Combineer eindeloos met de verschillende woonaccessoires en pastelkleuren. Zo creëer je de vrolijke woonsfeer waar iedereen blij van wordt!

Bekijk op voor-thuis.nl alle woonaccessoires met een pasteltint.

Pastelkleuren in je interieur
Pastelkleuren in je interieur

 

 

Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}