Het karakter van Ginger is lief maar ook krachtig, romantisch en opgewekt.

Unieke bloemenprints spelen de hoofdrol: speelse veldbloemen in pittige kleurencombinaties, romantische hortensia’s in warme pastels en vluchtig geaquarelleerde rozen in zachte tinten.

Helemaal trendy is het combineren van bloemenmotieven met meer geometrische dessins zoals tegelmotieven, houtstructuren of ritmisch geschreven Latijnse bloemennamen.

ginger_behangcollectie_estahome

Het kleurenpalet van Ginger is zeer breed. De brocanteliefhebster vindt haar gading in de natuurlijke kleuren zoals zacht grijs, beige en gebroken wit. De echte fashionista kan zich helemaal uitleven met krachtige kleurcombinaties zoals retrogeel en -oranje of hartstochtelijk rood met diep roze. Voor de romanticus met pit zijn er ook warme kleurcombinaties zoals zwart met framboise.

Dankzij het gebruik van lijmdruktechniek krijgt Ginger een mat krijtverf-gevoel waardoor jouw huis meteen een authentieke en warme sfeer uitademt.

ginger_behangcollectie

PhotowallXL en wallpaperXXL

De collectie Ginger is ook verrijkt door unieke fotowanden op muurformaat: 3 verschillende photowallsXL met metersgrote bloemen in warme framboise tinten.

Nieuw in de collectie Ginger is het digitaal geprint behang met prachtig gefotografeerde tegeltjes. Bij de uitvoering met Delfts blauwe tegels zijn de tegels 15,5 cm x 15,5 cm groot, de uitvoering met Azulejos tegels zijn 46,5 cm x 46,5 cm groot.

Het grote voordeel van deze wallpaper XXL is dat er veel minder of zelfs geen herhaling van motieven is, zo krijgt iedere muur een unieke look.
Ginger op vliesbehang: gemakkelijk in gebruik.

Ginger wordt op een hoogwaardig vliesbehang gemaakt wat gebruiksgemak garandeert. Vliesbehang is zeer gemakkelijk in gebruik. Inlijmen van het behang is niet meer nodig. Met een roller of kwast lijm je de muur in en vervolgens breng je het behang aan op de muur.

www.ESTAhome.nl

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}