Lekker wegzakken in een warm bad is een weldaad. Massagebaden doen daar nog een schepje bovenop. Het warme water en de stralen of bubbels verkwikken en ontspannen het lichaam geleidelijk tot zeer intens. Door de watermassage komen spieren tot rust, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de huid geprikkeld. En je kunt het daarbij net zo geriefelijk maken als je wilt: met een lekker glaasje erbij, een boek of een tijdschrift, of met je favoriete muziek op de achtergrond.

Twee soorten massagebaden

Er is een aantal termen in omloop als we het over bubbelen hebben. Bubbelbad, whirlpool en jacuzzi (is eigenlijk een merknaam) zijn de meest voorkomende. In principe zijn er maar twee soorten massagebaden: baden met het hydrosysteem en baden met het spasysteem. Bij de meeste merken kunt je het hydrosysteem en spasysteem ook combineren in één bad. Je kunt dan zelf, op het moment dat je in het bad zit, bepalen waar je het meeste zin in hebt. Optimaal genieten dus.

Proef bubbelen

Als je de aanschaf van een massage bad overweegt, is het verstandig eerst een “proefrit” te maken. De aanschaf van een goed systeem is een investering waar je heel veel jaren van wilt genieten. Veel speciaalzaken beschikken over testruimtes of kunnen je doorverwijzen naar een van hun leveranciers waar je vrijblijvend verschillende systemen met elkaar kunt vergelijken en vervolgens een goede keuze kunt maken.


Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}