Een azuurblauwe zee, met je voeten in hagelwit zand, wuivende palmen, eindeloze zomeravonden, een ultiem gevoel van vrijheid, wie droomt er niet van? Life is just better at the beach! Waarom dan niet dat heerlijke instant zomergevoel in huis halen?

interieur_website_esta
Of deze zomer nu zonnig wordt of niet, tropisch wordt het sowieso met ESTAhome.nl’s nieuwe behangcollectie Cabana. Natuurlijke materialen, etnische elementen en vrolijke kleuren kenmerken deze paradijselijke collectie en zorgen voor een “laid-back Ibiza vibe” in jouw interieur. Zon, zee en strand zul je er wel zelf bij moeten verzinnen maar aan de sfeer zal het zeker niet liggen.

 
De trendy behangprints van Cabana geven elke woon- of slaapkamer een exotische touch. Hippie veren, etnische Azteken prints, handgeschilderde bloemen en creatieve dip dye patronen maken elk interieur idyllisch en opgewekt. Voor een meer ontspannen, beach house vibe zijn er natuurlijke grasweefsel patronen en dessins met authentiek strandhout motief. Perfect voor het creëren van een casual loungesfeer in jouw huis.

Kleurenpalet

Het kleurenpalet van Cabana is een frisse mix van ingetogen, naturel tinten en opvallende felle kleuren. Zandbruin, licht beige en natuurlijke grijstinten zorgen voor een prettige luchtigheid in huis, eenvoudig maar romantisch. Knalroze, helder aquagroen en verfrissend zeeblauw geven iedere ruimte een swingende Ibiza-look waarbij de energie en levenslust van de muur afspat! Dus of je nu gaat voor een bescheiden of een opvallende beachy woonstijl, Cabana heeft voor ieder wat wils.
 
interieur_website_esta_home
 
Cabana op matte en natuurlijke krijtverf basis

De behangprints uit Cabana worden op een hoogwaardig krijtverf vliesbehang gemaakt wat een extra mat uiterlijk garandeert. Het behang wordt verrijkt met een tastbare, milieuvriendelijke eco textuur wat zorgt voor een bijzonder resultaat. Het gebruik van vliesbehang verzekert gebruiksgemak: inlijmen van het behang is niet meer nodig, de muur insmeren met lijm, het behang aanbrengen en klaar!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}