Veel luidsprekers zijn rechthoeken waar je als liefhebber van een mooi interieur niet veel mee kan: ze nemen ruimte in en voegen eigenlijk zelden iets positiefs toe aan de look en feel van de ruimte.

Ook zorgen de hoeken voor een onnatuurlijk geluid, geluid is namelijk niet hoekig. Timothy en Mattias Scheek hebben nu een luidspreker ontworpen die de ruimte waarin deze staat esthetisch verrijkt, en een prachtig geluid levert. Door de non-figuratieve vorm krijgen ze de meest uiteenlopende interpretaties (van zwaan tot harp), maar ze hebben allemaal iets gemeen: het zijn aangename vormen die met kunst en/of geluid in contact staan.

Team Scheek

Een ontwerp duo, broers, en het begin van Scheek-loudspeakers. Timothy en Mattias Scheek zijn geboren en getogen in Amsterdam. Als kleine jongens waren ze altijd te vinden in de schuur om dingen te maken – van een skelter tot een windmolen. Sinds zij hun eerste eigen set luidsprekers kochten zijn zij bezig met het verbeteren van bestaande systemen, en het zelf maken van luidsprekers. Met Timothy aan de leiding, maakten zij verschillende ontwerpen. Ondertussen was de tijd rijp om een studiekeuze te maken. Timothy ging in de richting van product sound design, en Mattias koos voor product design. Door een combinatie van de kennis uit deze disciplines, zijn ze in staat om de unieke high end luidsprekers te maken die zij vandaag aanbieden.

www.scheek-loudspeakers.com

SCHEEK1a-2

kunstzinnige_luidsprekers

Onze meest recente berichten

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

Vloerverwarming en houten vloeren

Houten vloeren en vloerverwarming

Mensen die een houten vloer willen kopen, vragen zich vaak af of

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}