Vorige week ontving ik een heel leuk berichtje van Nanneke, de trotse eigenaresse van een kook & kado winkel in Markelo (een klein boerendorp in de provincie Overijssel, aldus Nanneke).

Nanneke besloot dit jaar om naast haar winkel ook een webshop te beginnen in het prachtige Bunzlau Castle servies.

Of ik misschien ooit van Bunzlau Castle series had gehoord.. of wellicht ergens gezien? Uhhhh nee…

mijnbunzlau

Bunzlau Castle servies is handbeschilderd, elk serviesstuk is uniek. De prachtige blauwe basiskleur zorgt ervoor dat het perfect te combineren is met ander servies. Momenteel staat de stand op 45 verschillende decoren. Elk jaar worden er weer nieuwe decoren geïntroduceerd.

Dit servies wordt handgemaakt in Polen en is van uitstekende kwaliteit. Ieder onderdeel is oven-, vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Dus niet een servies wat je alleen op zondag wilt te gebruiken. Het servies is sterk, oogt robuust, maar is door de prachtige beschilderingen elegant en vrolijk.

 

Wanneer je gek bent op lekker eten, koken, bakken en samen zijn met je familie, is Bunzlau Castle de perfecte aanvulling op je servies.

mijnbunzlau

Momenteel is Nanneke nog druk bezig met het opzetten van haar webshop dus niet alle producten zijn al online te vinden. Hier wordt hard aan gewerkt want ze wil graag met haar online shop een beleving creëren.

Wanneer je een bestelling plaatst, houdt ze je op de hoogte en zodra je de bestelling thuis hebt ontvangen, zorgt ze ervoor dat wanneer je het pakket opent je ziet dat zij het met zorg heeft ingepakt. Bij Mijn Bunzlau is iedere bestelling een cadeau.

www.mijnbunzlau.nl

 

Onze meest recente berichten

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

Huis isoleren

Je huis isoleren? Dit zijn de mogelijkheden

De wintermaanden staan voor de deur, dus het wordt kouder in huis.

Warmtepomp

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Warmtepompen zijn een duurzame oplossing om je woning mee te verwarmen. Er

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}