kleur kiezenTrends bepalen dikwijls het kleurgebruik. Toch moet je voor het kiezen van een basiskleur volledig afgaan op je eigen smaak en gevoel. Bovendien is een kleur kiezen niet zo moeilijk als je denkt, vertrouw op je gevoel! Flexa helpt je op weg met deze twee tips.

Het kleurenboekje

Neem een leeg schrift en plak er allerlei items in met kleur of kleurencombinaties die je aanspreken. Dat kan een stukje inpakpapier zijn, een lintje, een ansichtkaart of een knipsel uit een tijdschrift. Alles kan. Na een tijdje zul je merken dat dezelfde kleuren steeds weer terugkomen. Dat is dan je favoriete kleur die als basiskleur kan dienen.

PS: Er zullen altijd wel genoeg rationele argumenten zijn om die kleur niet te kiezen. Laat je niet aan het twijfelen brengen. Ga voor jouw kleur, je zult je er gegarandeerd goed bij voelen.

De relaxtechniek

Sluit je ogen en zoek in gedachten een plek op waar je je 100% goed voelt, een plek op aarde waar jij je helemaal op je gemak voelt. Je zult zien dat het bijna altijd een kleurrijk plekje in de natuur is: de azuurblauwe zee, een frisgroene weide, een rood klaprozenveld… Houd die kleur vast, open je ogen en zoek een foto, een schilderij of een voorwerp waarop je die kleur terug vindt. Dit is jouw kleur, durf ervoor te kiezen! www.flexa.nl
Onze meest recente berichten

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

Vloerverwarming biedt veel voordelen waaronder meer wooncomfort

Dit zijn de voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}