kleur kiezenTrends bepalen dikwijls het kleurgebruik. Toch moet je voor het kiezen van een basiskleur volledig afgaan op je eigen smaak en gevoel. Bovendien is een kleur kiezen niet zo moeilijk als je denkt, vertrouw op je gevoel! Flexa helpt je op weg met deze twee tips.

Het kleurenboekje

Neem een leeg schrift en plak er allerlei items in met kleur of kleurencombinaties die je aanspreken. Dat kan een stukje inpakpapier zijn, een lintje, een ansichtkaart of een knipsel uit een tijdschrift. Alles kan. Na een tijdje zul je merken dat dezelfde kleuren steeds weer terugkomen. Dat is dan je favoriete kleur die als basiskleur kan dienen.

PS: Er zullen altijd wel genoeg rationele argumenten zijn om die kleur niet te kiezen. Laat je niet aan het twijfelen brengen. Ga voor jouw kleur, je zult je er gegarandeerd goed bij voelen.

De relaxtechniek

Sluit je ogen en zoek in gedachten een plek op waar je je 100% goed voelt, een plek op aarde waar jij je helemaal op je gemak voelt. Je zult zien dat het bijna altijd een kleurrijk plekje in de natuur is: de azuurblauwe zee, een frisgroene weide, een rood klaprozenveld… Houd die kleur vast, open je ogen en zoek een foto, een schilderij of een voorwerp waarop je die kleur terug vindt. Dit is jouw kleur, durf ervoor te kiezen! www.flexa.nl
Onze meest recente berichten

Martje Overmeer van Overmeer Interiors

Interview met Martje van Martje Overmeer Interiors

Interview met Martje van Martje Overmeer InteriorsOnze redactie sprak met interieurontwerpster en

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}