restyling

Keuken restyling kan wonderen doen door alleen maar wat keukenaccessoires toe te voegen of te vernieuwen. Een nieuw messenblok en een vaste snijplank op het aanrecht. Nieuwe handdoeken, theedoeken en een houder. Decoratief en functioneel gaat perfect samen en hoeft niet veel te kosten, zoals een kleurrijk peper en zout stel, gezellige bloempotjes met verse kruiden of een nieuwe trendy waterkoker.

De achterwand is één van de eerste dingen die je ziet als je de keuken binnenkomt. Oude tegels geven al snel een slordige indruk, door deze te vervangen knapt je keuken al snel aanzienlijk op. Zo is glas een prima keuze die veel hygiënischer is dan tegels. Na het vervangen van de achterwand zal je keuken ook veel groter ogen aangezien glas veel meer reflecteert.

Wil je de achterwand goedkoper renoveren? Schilder dan de tegels met speciale verf of een water werend plaatmateriaal. Voor een speels effect kan je ook gebruik maken van magnetische verf of whiteboard verf.

Je keukendeur verven is een goedkope oplossing die je keuken meteen een nieuwe look geeft. Vervang de handvaten en je keukendeur kan weer een paar jaar mee. Dit kan je natuurlijk ook doen met de keukenkastjes, verven (of spuiten) en nieuwe handvaten voor een compleet nieuwe keuken look.

LED-verlichting is in opmars. Wanneer je LED-strips aanbrengt onder de keukenkasten of hangkasten verbeter je niet alleen het zicht maar je creëert ook sfeer.

Een mooie legplank aan de muur in hetzelfde materiaal als de keuken geeft het geheel een luxueuzere uitstraling. Op de plank kan je bijvoorbeeld je kookboeken en accessoires kwijt. Kleed het geheel af met een mooie plant of bloemen in kleine vaasjes.

keuken restyling

Onze meest recente berichten

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

Vloerverwarming en houten vloeren

Houten vloeren en vloerverwarming

Mensen die een houten vloer willen kopen, vragen zich vaak af of

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}