Voor we het weten staat kerst al weer voor de deur. Hoog tijd om de woonkamer weer sfeervol in te richten met knusse kerstaccessoires. Hoe je je huis met een aantal simpele toevoegingen dat échte kerstsfeer in huis geeft, lijkt voor veel mensen een enorme uitdaging. Dat hoeft het helemaal niet te zijn en dat laat ik je graag zien.

Allereerst neem je een decoratief dienblad, het liefst een grote, en plaatst deze op de eettafel. Vervolgens neem je een paar mooie, winterse vazen in verschillende maten en kleuren. Plaats deze op het dienblad. Met enkele kandelaars, waxinelichthouders en een leuk kerstaccessoire heb je de eettafel af.

kerstsfeer_01

Dan is nu de rest van de woonkamer aan de beurt. Met een sfeervolle tafellamp op de bijzettafel en een aantal kussens met leuke prints of  winterse vormen op de bank kom je al een heel eind, maar de echte Kerstsfeer creëer je met kandelaars, waxinelichthouders en een heerlijk dierenvel op de fauteuil of vloer.

Meer tips om je huis klaar te maken voor de Kerst? Bekijk de selectie kerstaccessoires van voor-thuis.nl… have yourself a merry little Christmas!

waxinelichthouder

Onze meest recente berichten

Martje Overmeer van Overmeer Interiors

Interview met Martje van Martje Overmeer Interiors

Interview met Martje van Martje Overmeer InteriorsOnze redactie sprak met interieurontwerpster en

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}