john derian

Als we ergens blij van worden dan is het wel van originaliteit en creativiteit. John Derian’s website is inspirerend mooi vormgegeven met originele foto collages en dromerige thema’s. In de webshop kan je bijzondere interieur accessoires vinden als borden, lampen, schaaltjes en glazen. Voor het grote werk, bedden, banken, vloerkleden en andere meubels moet je langs in een van de winkels.

Als je de winkel van John Derian in East Village (NY) binnenloopt, kom je werkelijk waar ogen tekort. Het is geweldig mooi qua styling en er zijn zoveel originele details. Wat het meest in het oog springt is de muur met glazen borden, beschilderd met vlinders, olifanten, schelpen, rendieren, zebra’s, rozen en nog veel meer. Het is echt zo’n ontzettend creatieve plek, vooral omdat John Derian zijn (op de natuur geïnspireerde) ontwerpen combineert met zeldzame vintage accessoires. Hij heeft twee winkels aan de East Second Street: op nr. 6 verkoopt hij accessoires zoals lampen, trays, servies, etc. en op nr. 10 zijn vloerkleden, textiel en meubels te vinden.

www.johnderian.com

john derian
john derianOnze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}