Laat je mooiste woonaccessoires tot hun recht komen met je eigen collectie glazen stolpen, displayboxen, foto’s, souvenirs of ander speciaal voorwerpen.

Verzamel alle voorwerpen en zet ze op een dressoir of kastje en je zult zien dat je woonaccessoires de aandacht trekken. Alle stolpen en displayboxen zijn helemaal naar eigen invulling te gebruiken. Combineer verschillende formaten voor een bijzonder stijlvol effect. Zo kun je zelf je eigen etalage creëren. Helemaal uniek en gecreëerd naar eigen smaak.

Glazen stolpen

Een glazen stolp is perfect om je favoriete woonaccessoires in de kijker te zetten. De glazen stolpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je geheel naar eigen invulling een etalage kan creëren. Laat je creativiteit de vrije loop gaan om tot de leukste etalages te komen. De glazen stolpen zijn leuk en tegelijkertijd erg praktisch. Daarnaast hebben de glazen stolpen een chique en tijdloos design, hierdoor passen de stolpen bij veel interieurs.

Displayboxen

Net zoals een glazen stolp is een displaybox ideaal om al je favoriete woonaccessoires uit te lichten. Verkrijgbaar in zwart, koper en geelkoper maken ze je interieur helemaal af. Ze zijn echter niet geschikt voor brandende kaarsen, omdat de box aan alle kanten afgesloten is door glas.


Wil je glazen stolpen of displayboxen aanschaffen? Neem een kijkje op: www.voor-thuis.nl

je eigen etalage

Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}