Laat je mooiste woonaccessoires tot hun recht komen met je eigen collectie glazen stolpen, displayboxen, foto’s, souvenirs of ander speciaal voorwerpen.

Verzamel alle voorwerpen en zet ze op een dressoir of kastje en je zult zien dat je woonaccessoires de aandacht trekken. Alle stolpen en displayboxen zijn helemaal naar eigen invulling te gebruiken. Combineer verschillende formaten voor een bijzonder stijlvol effect. Zo kun je zelf je eigen etalage creëren. Helemaal uniek en gecreëerd naar eigen smaak.

Glazen stolpen

Een glazen stolp is perfect om je favoriete woonaccessoires in de kijker te zetten. De glazen stolpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je geheel naar eigen invulling een etalage kan creëren. Laat je creativiteit de vrije loop gaan om tot de leukste etalages te komen. De glazen stolpen zijn leuk en tegelijkertijd erg praktisch. Daarnaast hebben de glazen stolpen een chique en tijdloos design, hierdoor passen de stolpen bij veel interieurs.

Displayboxen

Net zoals een glazen stolp is een displaybox ideaal om al je favoriete woonaccessoires uit te lichten. Verkrijgbaar in zwart, koper en geelkoper maken ze je interieur helemaal af. Ze zijn echter niet geschikt voor brandende kaarsen, omdat de box aan alle kanten afgesloten is door glas.


Wil je glazen stolpen of displayboxen aanschaffen? Neem een kijkje op: www.voor-thuis.nl

je eigen etalage

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}