Gezien het feit dat de meeste kledingkasten letterlijk uitpuilen en het merendeel van collecties kleding meestal op de grond rondom een kledingkast verspreid liggen, is het tijd voor AKTIE!

Het is tijd om na te denken hoe deze ongeorganiseerde chaos aan te pakken, zodat er meer structuur komt in die wanorde. In plaats van direct een sprintje naar de IKEA, is het zonder twijfel leuker om eigenhandig extra opbergruimte in elkaar te zetten.

Om je een duwtje in de goede richting te geven, stel ik graag meerdere originele plannen voor. Maar voordat we verschillende creatieve oplossingen presenteren, is het belangrijk te bepalen wat je precies mist aan opbergruimte: is het hanggedeelte of plankgedeelte.

 

HOUTEN LADDER

Denk er allereerst over na om een zoektocht te starten naar een houten ladder. Het vergt slechts wat schuur- en verfwerk en je ladder is ready om ‘items’ overheen te hangen.

Witte Trap

KAPSTOK

Het is natuurlijk ook erg makkelijk om leuke deurknoppen te verzamelen en deze te bevestigen aan een houten plank. Op deze manier hangt er binnen no-time een fleurige kapstop in je interieur.

kapstok
KLEDINGREK

Een oplossing die iets meer werk vergt, maar tegelijkertijd een waanzinnige toevoeging is aan de inrichting van je kamer is een beschilderde tak bevestigend aan het plafond van je slaapkamer. Zorg ervoor dat de tak die je gebruikt stevig genoeg is om kleding aan op te hangen.

 

BILLY-KAST

We gaven aan niet direct een sprint naar IKEA te trekken, maar wellicht heb je al een Billy-kast staan in je kamer; niet alleen nuttig om je boeken in op te bergen, maar ook praktisch om sieraden en schoenen in op te bergen.

ikea-billy-bookshelf-diy-shoes-heels-display

HOUTEN KRATJE

In veel doe-het-zelf zaken kun je terecht voor een ‘krat’. Er zijn tal van verschillende creatieve manieren waarop je deze kratten kunt 
customizen.

schoenenkast

www.stylight.nl

 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}