hutspot
Vier jonge mannen met smaak vulden 800 m2 aan winkelruimte met alle ingrediënten waar ze zelf blij van worden. Kleding, schoenen, meubels, boeken. Het resultaat: Hutspot. En alles is te koop.

Nick van Aalst, Reinier Bernaert, Pieter Jongens en Nils van der Feltz zijn tussen de 23 en 26 jaar oud en weten wat mooi is. Samen namen ze het initiatief tot Hutspot, dat begon als pop-up store op allerlei verschillende locaties, maar nu een heus en steady onderkomen gevonden heeft op de Van Woustraat. De selectiecriteria voor de collectie zijn simpel: ‘We moeten het met zijn vieren cool vinden, anders komt het niet in de winkel,’ aldus Pieter. Laarzen van Mexicana, kunstwerken van De Grote 8, vintage meubelen van Six and Sons, accessoires van Keet Styling, kleding van First of August en de cupcakes van Cupcakes Heaven kwamen wel door de ballotagecommissie. In totaal krijgen zo’n vijftig labels – veelal van jonge ondernemers – een podium bij Hutspot.

Beneden is het winkelen geblazen, boven is het Hutspot-café waar heerlijke broodjes en koffies geserveerd worden, én een galerie met affordable art geselecteerd door Pup Concepts. Een ware huts, eh, hotspot.

Meer info: www.hutspotamsterdam.com en www.pupconcepts.com.

door Elsbeth Grievink

hutspot
winkel

 

hutspot
winkel

 

hutspot cafe
cafe 

 

Onze meest recente berichten

Dubbele visgraat vloer

Dubbele visgraat vloer, visgraat met een twist

Het visgraatpatroon is al jarenlang een populair legpatroon als het om vloeren

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}