werkplek


Gispen
introduceert huiswerk. Huiswerk heeft alles te maken met Het Nieuwe Werken. Werkgevers en werknemers onderzoeken in toenemende mate hoe ze het werk flexibeler en efficiënter kunnen organiseren voor hun medewerkers om thuis te werken. Niet alleen om thuis beter te presteren, maar ook om plezieriger en duurzamer te werken.

Op kantoor verzamel je informatie en werk je samen met collega’s. In de gang, of in het bedrijfsrestaurant, voer je de gezellige gesprekken. Thuis heb je een werkkamer voor jezelf en ervaar je de rust om je eigen werk te doen. Belangrijk dus om gemotiveerd te blijven. Huiswerk vraag om concentratie en aandacht. Om thuis optimaal te functioneren, is het prettig als je een ruimte voor jezelf hebt. Het liefst een kamer met een ergonomische werkplek van Gispen. Eén die je zelf uitkiest, waar jij je prettig aan voelt. Waaraan je direct zin krijgt om aan de gang te gaan. Zelfs als het om Huiswerk gaat…

huiswerk
werkruimtehuiswerk
werkruimte 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}