huis & tuin

Huis & Tuin 28 februari – 3 maart 2013. Met alles voor in en om het huis laat Huis & Tuin zich met geen enkele andere beurs vergelijken. Deze unieke en zeer goed bezochte beurs presenteert zich van 28 februari tot en met 3 maart 2013 met een vernieuwd concept.

Wat is er te doen? Op het gebied van huis komen alle facetten aan bod.

Samen met een groot aantal toonaangevende bedrijven en organisaties uit de bouwbranche staat de beurs garant voor alles wat met de woning te maken heeft. kavelverkoop, projectontwikkeling, huisverkoop, professionele verkoopbemiddeling en nog veel meer. Hot item is daarbij ook het tonen van duurzame ontwikkelingen in de woningbouw, wat terug te vinden zal zijn op de beurs in een dwarsdoorsnee van een echt woonhuis; een echte publiekstrekker!

Doe-het-zelf: meer en meer kiest de consument er voor om zelf te klussen in- en rond de woning. Op de beurs zal hier aandacht aan worden besteedt op het doe-het-zelf plein.

Naast apparatuur, demonstraties en tips, ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van de getoonde materialen. Wonen: om het huis compleet te maken is er op de beurs ruim aandacht voor het verfraaien van de binnenkant van de woning. Decoratieve hebbedingetjes, maar ook keukens, vloeren, wandbekleding, sanitair enz.

www.huis-tuin-beurs.nl

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}