huis & tuin

Huis & Tuin 28 februari – 3 maart 2013. Met alles voor in en om het huis laat Huis & Tuin zich met geen enkele andere beurs vergelijken. Deze unieke en zeer goed bezochte beurs presenteert zich van 28 februari tot en met 3 maart 2013 met een vernieuwd concept.

Wat is er te doen? Op het gebied van huis komen alle facetten aan bod.

Samen met een groot aantal toonaangevende bedrijven en organisaties uit de bouwbranche staat de beurs garant voor alles wat met de woning te maken heeft. kavelverkoop, projectontwikkeling, huisverkoop, professionele verkoopbemiddeling en nog veel meer. Hot item is daarbij ook het tonen van duurzame ontwikkelingen in de woningbouw, wat terug te vinden zal zijn op de beurs in een dwarsdoorsnee van een echt woonhuis; een echte publiekstrekker!

Doe-het-zelf: meer en meer kiest de consument er voor om zelf te klussen in- en rond de woning. Op de beurs zal hier aandacht aan worden besteedt op het doe-het-zelf plein.

Naast apparatuur, demonstraties en tips, ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van de getoonde materialen. Wonen: om het huis compleet te maken is er op de beurs ruim aandacht voor het verfraaien van de binnenkant van de woning. Decoratieve hebbedingetjes, maar ook keukens, vloeren, wandbekleding, sanitair enz.

www.huis-tuin-beurs.nl

Onze meest recente berichten

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

Huis isoleren

Je huis isoleren? Dit zijn de mogelijkheden

De wintermaanden staan voor de deur, dus het wordt kouder in huis.

Warmtepomp

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Warmtepompen zijn een duurzame oplossing om je woning mee te verwarmen. Er

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}