De kinderkamer vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van de kamer. Bij het inrichten van de kinderkamer is de vloer dus een belangrijk onderdeel. Bij het kiezen van een houten vloer voor de kinderkamer hou je rekening met diverse factoren zoals de uitstraling die je de kamer wilt geven, legpatroon van de vloer, de kleur van de vloer, geluidsreductie, je budget, etc.

De kinderkamer vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer van de kamer.

Een Hongaarse punt vloer kan worden toegepast in diverse soorten kamers en is uitermate geschikt voor de kinderkamer. De Hongaarse punt parketvloer is toepasbaar op vloerverwarming en eventueel vloerkoeling. Uipkes Houten Vloeren heeft al jaren ervaring in het leggen en leveren van de Hongaarse punt vloer. De houten vloer in de vorm van een Hongaarse punt is leverbaar in vele tientallen handgemaakte kleuren.

Het Hongaarse punt patroon is dé nieuwe trend. Het grote verschil tussen Hongaarse punt en het meer bekende Visgraat patroon betreft het legmotief. Bij de visgraatvloer worden de linkse en rechtse delen onder een hoek van 90 graden gelegd en ligt aan de bovenzijde de kopse zijde haaks tegen de lange zijde van de plank ernaast.

een houten vloer in de kinderkamerDe Hongaarse punt wordt in eiken hout gemaakt. Eiken hout heeft vele prachtige eigenschappen. Het is duurzaam, tijdloos, hard, heeft prachtige organische tekeningen en laat zich goed bewerken. Uipkes heeft dagenlang besteed aan het bedenken en toepassen van zelf bedachte verschillende kleuren.

We kunnen de Hongaarse punt in 90 verschillende kleuren leveren. De vloeren worden allemaal geolied. De 100% duurzame olie is gemaakt volgens traditionele recepten en geeft het hout bescherming tegen invloeden van buitenaf. Men kan de duurzame olie veilig in de kinderkamer toepassen. Doordat sorteringen, afmetingen en kleuren voor iedere klant individueel worden bepaald, is er werkelijk voor elke plek en elke smaak een Hongaarse punt vloer.

www.uipkesvloeren.nl

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}