Graham & Brown behangcollectie
Nieuw in de Graham & Brown behangcollectie is het geprint vliesbehang dat in samenwerking met het label Stapelgoed is ontworpen en geproduceerd. De collectie is eigentijds en stoer.

Speciaal voor Graham & Brown interpreteerde de ontwerpers van Stapelgoed deze filosofie in een eigenzinnige behangcollectie die een knipoog geeft aan de imperfecties van textiel. Zo ontstaan creatieve ruimtes die de vintage revival ademen.

De Stapelgoed behangcollectie van Graham & Brown bevat drie dessins en twee uni’s. Het behang met de briefkaarten roept allerlei herinneringen op aan verre reizen of lieve woordjes van oude geliefden. Dit past helemaal in de heritage trend met oude koffers en reisherinneringen.

Het label behang met zijn stempels in zwart en wit geeft iedere wand een pakhuisachtige uitstraling. Het strepen dessin is stoer en romantisch tegelijk. Om te combineren met de dessins of voor de liefhebbers van eenvoud is een uni in donker en licht grijs verkrijgbaar. Zelfs bij deze uni’s zien we het herkenbare beeld van Stapelgoed. De print van het los geweven stof lijkt levensecht.


Verkoopprijs: C- 24,99.
Maten: 10 m x 52 cm


Te koop bij:
Gamma, Karwei, Webstore van Stapelgoed en diverse dealers van Stapelgoed


Over Stapelgoed


Stapelgoed is een label dat staat voor eigentijdse, stoere en lieve (woon)accessoires. De kussens, lijsten en plaids worden ontworpen en in opdracht op maat gemaakt in ons atelier, en gewenst voorzien van een persoonlijk tintje. Door het gebruik van authentieke “vintage” stoffen en materialen krijgt ieder product een unieke en eigentijdse uitstraling, dat ervoor zorgt dat Stapelgoed een steeds wisselende collectie (woon)accessoires heeft.

www.grahambrown.com/nl


Graham & Brown behangcollectie
Graham & Brown behangcollectie

 

 

 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}