foto op beton
Fotograaf Arjan van Bruggen is altijd opzoek naar vernieuwende producten in zijn fotografie. Naast het printen op de inmiddels bekende materialen, epoxy, aluminium en diversen metallic ondergronden brengt Arjan van Bruggen nu twee nieuwe producten op de markt.

Afbeeldingen, logo’s en/of teksten kunnen nu geprint worden op “oldwood”, echt oud hout met grove structuur zoals op oude vloerdelen. Maar écht uniek is het printen van foto’s op beton!

Arjan print met een door hem zelf ontwikkelde fotobeton techniek fotoafbeeldingen, teksten, patronen of logo’s op beton. Door gebruik van speciaal beton kan er met extreme scherpte worden geprint. Je kunt in de fotostudio een foto laten maken maar je kunt ook je bestaande foto door de fotostudio laten vergroten op je gewenste formaat.

Door gebruik van speciaal lichtgewicht plaatmateriaal is bevestiging aan de wand geen probleem, de plaat dikte van de fotobeton print bedraagt ongeveer 30mm. De platen worden geleverd met metaal ophang systeem wat een “3D” effect geeft bij het ophangen van de plaat.

www.fotobeton.nl

foto op beton
foto op beton

Onze meest recente berichten

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

Vloerverwarming en houten vloeren

Houten vloeren en vloerverwarming

Mensen die een houten vloer willen kopen, vragen zich vaak af of

Plafond bekleden

Plafond bekleden? Dit zijn de mogelijkheden

Net zoals voor de afwerking van de vloer en de muren, kun

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}