foto op beton
Fotograaf Arjan van Bruggen is altijd opzoek naar vernieuwende producten in zijn fotografie. Naast het printen op de inmiddels bekende materialen, epoxy, aluminium en diversen metallic ondergronden brengt Arjan van Bruggen nu twee nieuwe producten op de markt.

Afbeeldingen, logo’s en/of teksten kunnen nu geprint worden op “oldwood”, echt oud hout met grove structuur zoals op oude vloerdelen. Maar écht uniek is het printen van foto’s op beton!

Arjan print met een door hem zelf ontwikkelde fotobeton techniek fotoafbeeldingen, teksten, patronen of logo’s op beton. Door gebruik van speciaal beton kan er met extreme scherpte worden geprint. Je kunt in de fotostudio een foto laten maken maar je kunt ook je bestaande foto door de fotostudio laten vergroten op je gewenste formaat.

Door gebruik van speciaal lichtgewicht plaatmateriaal is bevestiging aan de wand geen probleem, de plaat dikte van de fotobeton print bedraagt ongeveer 30mm. De platen worden geleverd met metaal ophang systeem wat een “3D” effect geeft bij het ophangen van de plaat.

www.fotobeton.nl

foto op beton
foto op beton

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}