Het nieuwe Amsterdamse merk FEST Amsterdam maakt grote stappen in de Nederlandse Home Deco wereld.

Femke en Steven, zus en broer, startten in 2012 het merk op met een eigen lijn woonaccessoires. Deze lijn wordt gekenmerkt door kleurrijke en speelse woonaccessoires met Scandinavische invloeden. De collectie van de jonge onderneming bestaat onder andere uit vazen, kussens en tafeltjes. Gekozen is voor natuurlijke materialen zoals bamboe, hout en jute, gecombineerd met gekleurd glas, porselein en keramiek. Daardoor is de gecreëerde sfeer zowel tijdloos als modern, warm en fris. Een eigentijds merk waar op de Woonbeurs in Amsterdam al veel aandacht voor was!

FEST Kussens


FEST Amsterdam maakt grote stappen in de Nederlandse Home Deco wereld.FEST Amsterdam is continu op zoek naar nieuwe trends en brengt steeds nieuwe producten op de markt. Het merk begint steeds meer bekendheid te krijgen door de stijlvolle producten met opvallende kleuren en vormen. “FEST houdt van interieur, design, kunst, architectuur, mode en het leven! Je huis bepaalt voor een groot deel wie je bent en hoe je in het leven staat. Het is een plek waar je je thuis moet voelen, een weerspiegeling van je identiteit”, aldus de oprichters van FEST Amsterdam.


FEST sfeer bank.

De verwachting is dat FEST Amsterdam, vanwege de betaalbaarheid en goede kwaliteit, in combinatie met de leuke stijl, razend populair zal worden onder het grote publiek.

Fest Amsterdam koop je bij www.voor-thuis.nl

 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}