Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
Bouw- of verbouwplannen?

Bezoek dan de Najaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten op 18, 19 of 20 oktober 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is de beurs waar circa 150 kwaliteitsbedrijven klaar staan om je te inspireren en te helpen bij een verbouwing die gepaard gaat met drukke tijden. Specialisten kunnen je informeren over alle mogelijkheden en noviteiten op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.


Interieurpaviljoen


Dit najaar wordt er een groots Interieurpaviljoen geïntroduceerd, waarbij de organisatie inspeelt op de diversiteit en wensen van de verschillende jaargetijden. Het interieurpaviljoen wordt opgezet in samenwerking met media uitgeverij EPN, waarbij twee grote consumentenmagazines, Wonen Landelijke Stijl & Stijlvol Wonen, de basis zullen vormen. Er zullen compleet ingerichte kamers worden getoond, waarbij de totaal verschillende woonstijlen van de magazines worden vertegenwoordigd. Hiermee speelt de beurs tevens in op de vraag vanuit bezoekers naar meer interieur en meubilair.


Vereniging Eigen Huis


Na een aantal jaren als mediapartner te hebben deelgenomen aan de landelijke (ver)bouwbeurs, breidt de samenwerking zich deze editie verder uit. Vereniging Eigen Huis participeert nu als volledige partner en zal op hun eigen stand de bezoekers te woord staan. Volgens de beursorganisatie een logische stap, iedere beurs is er namelijk vraag naar de aanwezigheid van deze belangenvereniging.

 


Wanneer

18, 19 en 20 oktober 2013 – Jaarbeurs UtrechtOpeningstijden

Vrijdag  18 t/m zondag 20 oktober 2013 van 10.00 tot 17.00 uur                      

 Toegangsprijs

€ 15,– p.p. Koop uw kaarten (vanaf augustus) in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.


Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nlEigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

Onze meest recente berichten

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

Vloerverwarming en houten vloeren

Houten vloeren en vloerverwarming

Mensen die een houten vloer willen kopen, vragen zich vaak af of

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}