een vloer kiezen

Een vloer kiezen is een zoektocht naar de juiste sfeer! Natuurlijk is het ook een kwestie van budget, maar de keuze voor een bepaalde vloer is vooral een kwestie van smaak. Jaarlijks komen talloze nieuwe collecties op de markt, maar ondanks dat beperken de mogelijkheden zich nog altijd tot hout, keramische tegels, natuursteen, beton, tapijt en gietvloeren. Evengoed maakt die beperking het er niet gemakkelijk er op. De vloer is namelijk het uitgangspunt van de rest van je interieur en vormt de basis voor de toepassingen van verdere materialen. Dit maakt het kiezen van een vloer ook het moeilijkste wat er is.

Bij de selectie van een vloer kan je rekening houden met verschillende factoren. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag hoeveel tijd je wilt besteden aan onderhoud. Daarmee sluit je automatisch bepaalde vloertypen uit. Kinderen en huisdieren spelen ook een rol bij de keuze van je nieuwe vloer. Een kwetsbare of gladde vloer zijn zeker met (kleine) kinderen niet handig. Ook als je budget beperkt is valt er ook een hoop af. Maak ook al beperken dit soort factoren de keuze dan blijft het een kwestie van weloverwogen knopen doorhakken.

Uiteindelijk gaat het erom dat je je als persoon prettig voelt in je huis. Het kiezen van de beste vloerbedekking heeft dan ook voornamelijk te maken met persoonlijke smaak. Het is een zoektocht naar de juiste sfeer voor je interieur want dat vloeren evenals plafonds en wanden de basis vormen van je interieur staat vast.


een vloer kiezen
gietvloer via interieurdeal.comOnze meest recente berichten

Nadelen PVC vloeren

4 nadelen van PVC vloeren op een rijtje

PVC vloeren winnen aan populariteit. Enkele jaren geleden doken PVC vloeren vaak

Uitzicht het IJ Amsterdam

BOLD Sky Villa’s, luxe penthouses in Amsterdam Noord

Op grote hoogte en in luxe wonen in Amsterdam Noord? Met de

Vloerverwarming en houten vloeren

Houten vloeren en vloerverwarming

Mensen die een houten vloer willen kopen, vragen zich vaak af of

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}