concept-store groos

In Rotterdam zit sinds kort concept-store Groos. ‘Groos is een ander woord voor trots,’ vertelt oprichter en kunstenaar Tjeerd Hendriks.  Een zaak dus om groos op te zijn, het assortiment van Groos bestaat alleen maar uit mooie Rotterdamse spullen.

Tjeerd zag veel mensen om zich heen mooie spullen maken: meubels, kleding en keramiek. Hij miste alleen nog een winkel waar deze mooie spullen te koop werd aangeboden. Dankzij Tjeerd en zijn compagnon Joost Prins is deze plek er nu! Groos voor Rotterdamse schatten op het gebied van design, kunst, mode, literatuur, muziek en film.

Het concept van Groos is dat het het uithangbord wordt van alle bijzondere spullen die in Rotterdam worden gemaakt. Om het moois onder de aandacht te brengen, maar ook om Rotterdam nóg meer op de kaart te zetten. Het idee is dat Groos in de toekomst een platform moet worden. Een totaal plaatje van een webwinkel en een blog/magazine waar het talent van elkaar inspireert.


Groos
Schiekade 203
3013 BR Rotterdam

www.groosrotterdam.nl

concept-store groos
concept-store groosOnze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}