co van der horst

Wil je je huis smaakvol inrichten? Dan ben je bij deze woonwinkel aan het juiste adres! Co van der Horst is uniek in zijn soort. De woonwinkel is in honderd jaar uitgegroeid van een textielzaak tot één van de meest inspirerend woonwinkels van ons land. De adviseurs spreken uit ervaring en met liefde voor hun vak. Een regelmatig wisselend assortiment met de nieuwe ontwikkelingen op woongebied en een uitgebreide combinatie van stijlen maken de winkel tot een voortdurende bron van inspiratie. Van klassiek tot modern tot het nieuwste design. Van meubels, interieuraccessoires en verlichting tot keukens, badkamers, textiel en vloeren.

Je kan er ook heerlijk luchen, de lunchlounge is ontworpen door Marcel Wanders en ingericht met de exclusieve collectie van Dedon, waar je lekker kunt eten of een drankje kunt drinken. www.covanderhorst.nl

co van der horst
co van der horst

 

 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}