Designer Laurence Llewelyn-Bowen heeft voor Graham & Brown een opvallende nieuwe behangcollectie ontworpen.

Naar eigen zeggen plunderde hij voor de collectie Casa Nova de wereld, op zoek naar inspiratie in de vorm van de meest luxueuze en sensuele design tradities om zo zijn eigen creatieve verbeelding een boost te geven. Kortom, Casa Nova is Llewelyn-Bowen’s meest brutale, mooie en geestige collectie tot nu toe.


De collectie bestaat uit zeven verschillende dessins: Harem Tulips, Salizzada, Gloriental, Sinbad, Paradise Garden, Flock Star Stripe en Kinky Vintage.


Harem Tulips

Geïnspireerd door de romantische historische verhalen van de Ottomaanse tulp die meer waard is dan goud, zweven deze tulpen over de muur. Dit vrouwelijke behang is verkrijgbaar in de kleuren Imperial Coral, Soft Green, Topkapi Gold, Pure White, Grey Marble en Bosphorus Blue.


Sinbad
De fraaie vormen van tatoeages zorgen voor extra energie in het traditionele damask behang. Sinbad is een sierlijk, chique en fabelachtig behang met een knipoog naar ondeugende motieven. Leverbaar in de kleuren Silver/White, Urban Grey en Ink Blue.

sinbad

Paradise Garden
Paradise Garden brengt met het, doelbewust verticale, bloemenmotief de muur tot leven. Dit frisse dessin creëert een gevoel van ruimte en hoogte, zelfs in de kleinste kamers. De vier kleurencombinaties, Marble White, Smoke, Midnight Black en Selaggio Pink, hebben ieder hun eigen uitstraling.


Gloriental

Gloriental is met haar verleidelijke elegantie geïnspireerd op oriëntaals traliewerk dat traditioneel gebruikt werd om binnen de bestaande kamers intimiteit te creëren. Dit dessin, met kleurkeuze uit Marble White, Limestone, Grey en Midnight Black, zorgt voor een gevoel van mysterieuze sensualiteit in iedere ruimte.

Flock Star Stripe
Het stoere dessin Flock Star Stripe, in de kleuren Tuxedo of Purple Reign neemt ons terug in de tijd van de chique salons.

Flock Star Stripe

Salizzada
De elegante oosterse geometrie van het dessin Salizzada is als een glinsterende delicatesse een lust voor het oog. Het zorgt voor een zachte en eclectische achtergrond en is verkrijgbaar in het kleurenpalet wit, smoke en zilver.


Kinky Vintage

Kinky Vintage is sexy, decadent en verleidelijk elegant. Eveneens geïnspireerd door de rijke tradities van het Oosten, zorgt dit dessin voor een glamoureuze look op de muur. Verkrijgbaar in vijf kleuren: Naughty Noir, Moonshine, Rhythm In Blue, Bordeaux Bordello, Scarlet Starlet.

kinky vintage


Prijzen variëren van € 36,00 per rol (Paradise Garden, Sinbad, Gloriental, Harem Tulips, Salizzada) en € 72,00 / € 100,00 per rol (Kinky Vintage).


www.grahambrown.com


Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}