caroma

Australische ontwerper Marc Newson ontwierp een 22-delige badkamer collectie met frisse oranje details voor Caroma. In de collectie voor Caroma zien we een vrijstaand bad met zwarte pootjes, twee toiletten en een urinoir.

Voor de Australische industrieel ontwerper Marc Newson is niets te gek. Van massaproducten tot designmeubelen tot mode, Newson heeft grenzen vervaagd en nieuwe gebieden in kaart gebracht. Hij is geboren 1962 in Sydney, Australië, woont en werkt in Londen en werkt ook vanuit zijn studio in Parijs.

Marc Newsons speelse ontwerpstijl met zachtvloeiende lijnen, helderheid, doorschijnendheid, zonder scherpe hoeken, is beïnvloed door het Biomorfisme en de gestroomlijnde vormgeving van het Amerikaanse design uit de jaren vijftig. Inspiratie haalt de ontwerper uit films, lucht- en ruimtevaart, science fiction en de inheemse cultuur van Australië. Newsons ontwerpen worden wel omschreven als futuristisch, sexy en humoristisch, en hebben namen als Super Guppy Lamp of Bucky Chair.

caroma
bad op zwarte pootjes

 

caroma
oranje detailscaroma
urinoir

 

 

Onze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}