Cacoon
Cacoon is de nieuwe manier van chillen! Het nieuwe design concept om lekker in te relaxen en plezier mee te maken. Een prachtig en simpel design dat het nestgevoel terugbrengt. Het is een hangmat, luchtbed, schommel, tuinstoel en schuilplaats tegelijk.

De hangmat is ontworpen door professionele zeilmakers en experts in architectonisch textiel. Oorspronkelijk is hij bedacht als loungestoel voor het luxe spa hotel Scarlet in Cornwall, Engeland. De ontwerpers zagen in Mexico hoe weefvogels hun nestje maakten, organisch, hangend en veilig. Je beleeft de Cacoon alsof je in je eigen nestje ligt; heerlijk verscholen en beschermd tegen de elementen.

Cacoons zijn gemaakt van een mix van katoen en polyesther zodat de stof organisch oogt en voelt maar ontzettend slijtvast is. Hij is leverbaar in vijf verschillende kleuren en in twee formaten.

www.cacoon.nl

Cacoon
CacoonOnze meest recente berichten

Van Gogh Wit planken houten vloer

Onderzoek: Regionale houten vloer voorkeuren en jaartrends in Nederland 2019-2023

In een onderzoek uitgevoerd Uipkes Houten Vloeren, gebaseerd op duizenden adviesgesprekken met

Een warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur vloerverwarming en een houten vloer is duurzaam, energiezuinig en goed om op je energierekening te besparen.

Warmtepomp combineren met vloerverwarming en een houten vloer?

Wil je jouw woning duurzaam verwarmen? Overweeg dan eens een warmtepomp in

Lamelparket-schuren

Lamelparket laten schuren

Is de kleur van je lamelparketvloer niet meer naar wens? Of zitten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}